2777
2789
عنوان

قلبم شکسته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 79 پست
من ک توصیه نمیکنم پیگیر بشی شما ک با دیدن ی پیام اینجور شدی مطمئن باش با فهمیدن ندیده ها کلا نابود ...

قبلا بهش گفتم اگه بفهمم با کسی هستی بی صدا میمیرم و خودمو میکشم😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بهش‌بگو‌توگوشیش‌چی‌دیدی‌وقتی‌میخواستی‌سایلنت‌کنی‌،بگواون‌کی‌بوده‌،سرتومیخوایی‌مثل‌کبک‌زیربرف‌کنی‌،مرگ‌یه‌بارشیون‌یه‌بار‌،همین‌اول‌‌کار‌‌همه‌چیزرو‌بفهم‌البته‌قضاوت‌‌وپیش‌داوری‌نکن‌ازش‌بپرس‌دقیق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین کاری که میکنی شماره اون زنیکه بی شرم و حیا، همون زیبای خفته رو بردار بعد شوهرت نبود از باد ...

اتفاقا تو فکرم بود ولی اگه زنه بلانسبت پست تر ازینا باشه و بره بهش بگه چی اون موقع زندگی خودمو جهنم میکنم😭😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
بهش‌بگو‌توگوشیش‌چی‌دیدی‌وقتی‌میخواستی‌سایلنت‌کنی‌،بگواون‌کی‌بوده‌،سرتومیخوایی‌مثل‌کبک‌زیربرف‌کنی‌،مر ...

امشب خیلی سعی کردم اما میترسم,,, ازین میترسم که علنیش کنه اخه خیلی مغروره 😭

😭😭 من عاشقشم با عشق ازدواج کردیم من لحطه ای بدون اوننمیتونم نفس بکشم

ولمون کن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

خب شمارشو برمیداشتی چطور فراموش میکنی زیادی سادگی خوبم‌نیس وقتی شوهرت عصبیه جای دیگه تامین شده 

همین اتیشم زد وقتی بیخیالش شده بودم و اومد الکی و بی مورد که چرا درو رو دخترم بستم که خوابه بیدار نشه و کولر و مادرش روشن نکرده , سر من داد زد تموم وجودم اتیش گرفت که حتما یا باهاش بحثش شده یا بقول شما جای دیگه تامین شده و داغشو سرمن خالی کرده

یک پیشنهاد میکنم بهت در حدی خودت رو درگیر و خوش نشون بده که حساس بشه شوهرت، مثلا برو با گوشی مسیج بخون بخند، لبات همش لبخند باشه ، گوشیتو رمزی بذار که شوهرت نفهمه، میخوای از خونه بری بیرون انقد تیپ بزن که فک کنه قرار داری، به شک که افتاد میفته دنبالت، انقد فکرش درگیر تو میشه که اون خانمو کلا فراموش میکنه میذاره کنار، قبلا یکی دیگه هم که شوهرش با دوست صمیمی خودش بود این کارو کرد شوهره انقد شک کرد افتاد دنبال خانمش اون یکی زنه رو فراموش کن، راه حلش خوبه

قربونت برم بیخیال بابا قرار نیس هر زنی ک میاد عشق و عاشقی باشه بیخیال این ها مردا همشون رازهایی د ...

یعنی چی بیخیال ...

یعنی هر زنی خاست بیاد حرف عاشقانه بزنه بعد این خانوم.بگه واس عشق و عاشقی نیست ک کل همین عشق و عاشقی ها از همین پیامها شروع میشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

امشب خیلی سعی کردم اما میترسم,,, ازین میترسم که علنیش کنه اخه خیلی مغروره 😭

ازاینکه‌هرروز‌بشینی‌خودخوری‌کنی‌‌،وخودتو‌زجربدی‌بهتره‌،درضمن‌پدر‌داره‌مادر‌داره‌جلواونها‌هم‌باشه‌جرات‌نمیکنه‌اگه‌مرد‌باشه،

اتفاقا تو فکرم بود ولی اگه زنه بلانسبت پست تر ازینا باشه و بره بهش بگه چی اون موقع زندگی خودمو جهنم ...

خب پس فعلا دست نگهدار

سیاست داشته باش

زیاد چکش نکن

ببین چی تورو زیبای خفته میکنه همون کارو کن

حس میکنم خیلی بی زبونی در مقابلش

حس میکنم خیلی بهش رودادی

فعلا محبت ات رو بهش زیاد کن

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
یک پیشنهاد میکنم بهت در حدی خودت رو درگیر و خوش نشون بده که حساس بشه شوهرت، مثلا برو با گوشی مسیج بخ ...

یعنی شما میگی جواب میده؟؟؟!!!!