2777
2789
عنوان

قلبم شکسته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 79 پست
عزیزم  شاید از دوستای مردش باشه بعضی وقتها اینجور شوخیها هم میکنن باهم اقایون

گلم قشنگ اسمشو سیو کرده خانم مقدم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگه برات تعریف کنم من چژور بهش محبت میکنم مغزت سوت میکشه,,,  اول صبح با بوس و بغل و نوازش ...

وای خدای من😱جدی میگی؟ به خدا که زن نمونه ای

شوهر داری رو در حقش تموم کردی!!!!!!!! 

چند سالتونه شما دوتا؟؟؟؟؟ 

خب پس نمیفهمم چرا اینطوری شده! انگار شوهرتون خیلی تنوع طلبن!!! ببین مطمئن باش خدا جای حق نشسته! 

و میبینه که تو چه جوری شوهر داری میکنی! به کارت ادامه بده و زندگیتو بسپار به خدا

برای سر ب راه شدن شوهرت و اهل شدنش 40 روز زیارت عاشورا بخون ان‌شاالله مشکلت حل میشه

ولی زندگیتو خراب نکن! 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
بخدا اگه برات تعریف کنم من چژور بهش محبت میکنم مغزت سوت میکشه,,,  اول صبح با بوس و بغل و نوازش ...

من ازت خیلی چیزا یاد گرفتم!!! ولی حیف مجردم

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

اشتباه محض میکنی. خیلی خیلی اشتباه میکنی. اینهمه بهش محبت میکنی مطمئن باش یه روز همه شو بالا میاره. همه چیز در حد تعادلش خوبه. یکی اون برای تو بکنه یکی هم تو برای اون بکنی نه اینکه از محبت خفه اش بکنی.

قربونت برم بیخیال بابا قرار نیس هر زنی ک میاد عشق و عاشقی باشه بیخیال این ها مردا همشون رازهایی د ...

خدا نکنه عزیزم مرسی ان شااله که همینطور باشه,,, اون بارها بهم گفته من دختر داذم و زن دارم میترسم کسی با زن وبچم این کاروکنه,هیچوقت سراغ این چیزانمیرم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خدا نکنه عزیزم مرسی ان شااله که همینطور باشه,,, اون بارها بهم گفته من دختر داذم و زن دارم میترسم کسی ...

اسی من زنایی رو میشناختم همینطوری مثل تو خیال میکردن عالی شوهر داری میکنن. اما شوهرشون با بچه ولشون کردن رفتن سراغ زنهاییی که صد درجه از نظر زیبایی پایین تر بودن تازه بچه هم داشتن. 

این اشتباه رو نکن. اینقدر خودتو نچسبون. بذار دنبال محبت تو بدوه. بذار برا بدست اوردن دل تو زحمت بکشه نه اینکه بذاری تو سینی تقدیم کنی.

وای خدای من😱جدی میگی؟ به خدا که زن نمونه ای شوهر داری رو در حقش تموم کردی!!!!!!!!  چند سالتو ...

ان شا الله عزیزم مرسی حتما میخونم به امید خدا از فردا شروع میکنم,,, 

من ۲۶سالمه و شوهرم ۲۸

قربونت برم بیخیال بابا قرار نیس هر زنی ک میاد عشق و عاشقی باشه بیخیال این ها مردا همشون رازهایی د ...

😳چه انتلكت!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
😭😭 من عاشقشم با عشق ازدواج کردیم من لحطه ای بدون اوننمیتونم نفس بکشم

چطوری با هم آشنا شدید؟ اگر تو چت و این چیزا شاید عادت شده براش.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
اشتباه محض میکنی. خیلی خیلی اشتباه میکنی. اینهمه بهش محبت میکنی مطمئن باش یه روز همه شو بالا میاره. ...

😔😔😔😔 

نه نمیخوام بهش بگم دلم نمیخواد اون دیوار احترام و اعتمادی که بینمون بوده شکسته بشه فقط میخوام از ذهن ...

پس سرتو كن تو برف

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.