2777
2789
[QUOTE=104953599]نه نميخونم ، كلا راه ارتباطمو فقط در اين نميبينم ربطى هم به خود خدا گفته نماز بخوا ...

بعد ١٥ سال ديدم فرقى نداره خوندن و نخوندنم و صدام به جايي نرسيد پس... منم لذت ميبردم از نماز از تنبلى و قهر نبود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت خاستگاراتو رد میکنی؟یاخودشون میرن؟

اونایی که مورد تایید خودم و خانواده نیستن که رد میکنم ولی اونایی که یه ذره باب پسند باشن میرن و پشت سرشونم نگا نمیکنن..نه این که فک کنی حتما سطحشون از من یا خانواده ام بالاتر باشه که منو پسند نکنن ..نه اصلا پیش اومده از خودمونم پایینترن ولی بخاطر حالا ایمان یا اینکه پسر خوبیه ..خانواده و من یه ذره راضی میشیم...یدفعه میبینی میرن و خبری ازشون نمیشه..

خییلی داغونم ..از ۷روز هفته ممکنه فقط دو روزش حالم نرمال باشه..همش غمگینم😞

نمیدونم چرا خدا راضی نمیشه منم مث همه ی دخترآ ازدواج کنم..بخدا مشکلی ندارم هیچ ..از بقیه دخترآم سرترم از هر لحاظی ..کل فامیلم میگن و اکثرانم خواستگارم بودن..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍