2777
2789
شما اهل سنتی؟

بله

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم رو بخونید صوت هاشم هس میتونین گوش بدین از استاد پناهیانه خیلی کمکتون میکنه

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
بحث تنبلی نیس.. بحث اینه که هر چی میتونم نتیجه نمیگیرم ..نه این که طلبکار باشم از خدا در مقابل کاری ...

خب شاید صلاحش نیست

ماخیلی چیزا را اصلا نمیدونیم و نمیفهنیم از خدا عاقل تر مگه هیت

نه نميخونم ، كلا راه ارتباطمو فقط در اين نميبينم ربطى هم به تنبلى نداره ، نماز برام معنى نداره، درضم ...

اگه خیلی با خلوص و عشق بخونین هیچ وقت از دور نمیشین براش وقت بدارید تا حال کنید واقا لذت بخشه

[QUOTE=104953599]نه نميخونم ، كلا راه ارتباطمو فقط در اين نميبينم ربطى هم به

خود خدا گفته نماز بخوانید پس یعنی راه خیلی خوبییه 

خواهشا به خدا گوش بدیم نذاریم خودمون قانون درست کنیم