سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بحث تنبلی نیس.. بحث اینه که هر چی میتونم نتیجه نمیگیرم ..نه این که طلبکار باشم از خدا در مقابل کاری که باید انحام بدیم و وظیفمونه..ولی من حتی آرامشم نمیگیرم از نماز...خیلی وقته با اینکه دختر مذهبی هستم ولی نماز نمیخونم...خدا اصلا آدمو ..آدمحساب نمیکنه..۱۳ساله یه چی ازش میخام و عین سگ زار میزنم ولی انگار نه انگار😭😭😭😭
اگه دوس داری بخونی از خدا بخواه مهر نمازو توی دلت قرار بده. و یه چیز دیگه تجربه خواهرانه. نمازو بخاطر حاجت روایی نخون. فقط و فقط قربه الی الله باشه یعنی فقط برای نزدیک شدن به خدا.
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹