2777
2789
منم اینجوری بودم اولش همه چی خوب پیش میرفت بعدش نمیدونم چه جوری بهم میخورد رفتم پیش دعانویس گفت بر ...

میدونی چون اعتقاد داری میشی.مغزت نسبت به این موضوع انرژی مثبت میده

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ی منم این شما بود نماز خون یه دختره عالی بالاخره ازدواج کرد تو سن ٣٣ سالگی خداروشکر همه تو حسرت ...

عزیزم..چه خوب..خوشبحالش

چی بگم والا..ولی چن وقته دیگه هر کاری میکنم ناراحتیم آشکار شده دیگه نمیتونم بروز ندم... از خدا بخواین کمکم کنه...من اصلا دختری نبودم که بخوام شوهر شوهر کنم ولی دیگه واقعا قاطی کردم

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
عزیزم..چه خوب..خوشبحالش چی بگم والا..ولی چن وقته دیگه هر کاری میکنم ناراحتیم آشکار شده دیگه نمیتونم ...

انشالله امسال ازدواج میکنی از قانون جذب استفاده کن

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
هنوز دیر نشده بخدا در اجتماع هم هستید؟ یا خونه همش؟

همه کاری کردم کم و بیش..الانم منتظر استخدامی هستم بلکه بتونم معلم شم.. خواستگار زیاد داشتم هنوزم دارم ..درسته کمتر شده ولی هست.. گاهی وقتا کیسای خوبی هم میاد ولی نمیشه که نمیشه...بخدا دیگه خودمم از خودم دارم‌میترسم..

میدونی چون اعتقاد داری میشی.مغزت نسبت به این موضوع انرژی مثبت میده

نه بابا

اصلا معلوم بود بران ی کاری کردن

خواستگار برام میومد همه چی خوب پیش میرفت بعد اصلا نمیدونم چه جوری بی دلیل بهم میخورد

رفتم دعا نویس دعا برام داد 

کارایی که گفت رو انجام دادم

یادمه شب نیمه شعبان بود

شب قبلش خواب خوبی دیدم 

همزمان با رفتن پیش دعا نویس خواستگار داشتم که اونم داشت بهم میخورد و بعد یک هفته از انجام این کارها به طور عجیبی همه چی درست شد

دقت کنید چندین و چند بار این مراسم های من بهم میخورد افسرده شده بودم

حتما پیش ی دعانویس خوب برو

تهش هیچی نیست باور کن....
مثلا بهم خوردنه چطوری میشد؟ کسی مانع میشد؟

راضی بودن همه کم و بیش ..ولی یهو مادرش و داداشش مخالفت کردن..پسره خودش خیلی خوب بود و دوسم داشت..

به هر چی فک میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه..میگم شاید یه گناه نابخشودنی کردم که بختمو بسته ولی هر چقد فک میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه..دوستم میگه از بس که خواستگار رد کردی و دلشونو شکوندی اینه که اینجوری شدی..آخه بعضی از خواستگارآ خییلی اصرار داشتنو و پا فشاری میکردن😞

انشالله امسال ازدواج میکنی از قانون جذب استفاده کن

مرسیی عزیزم..آره جدیدا دارم اینم امتحان میکنم ..ولی بخاطر شرایط و مشکلات زیاد واقعا نمیشه زیاد تمرکز کرد رو چیزای مثبت ...

منم اینجوری بودم اولش همه چی خوب پیش میرفت بعدش نمیدونم چه جوری بهم میخورد رفتم پیش دعانویس گفت بر ...

خوشبحالت...دیگه نمیدونم سر دعانویسی چقد پول خرج کردم..پیش دعانویس معتبر هم رفتم که کارش ردخور نداشت ولی بمن اثر نمیکنه که نمیکنه