ssshsss مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 264 عنوان مدلینگ 157 بازدید | 11 پست چجوری بعضیا واسه مدل شدن انتخاب میشن؟راهش چیه؟ 1398/06/24 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مليح_بانو عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 5925 دوست من مدل شده اولا كه فوق العاده زيباست بدون هيچ عملي حتي اصلاح ابرو هم نكرده هميشه حرفش بينمون بود كه عين فرشته هاست بعدم قدش بلند و اندام كشيده اي داره گفت بيكار بودم يه آرايشگاه ازم خواست مدلش بشم منم پول لازم بودم قبول كردم بعد چون خيلي خاصه ديده شد و كارش گرفت خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
rey1991 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2307 برادر من چند ساله تو این زمینه فعالیت میکنه و با اکیپشون دارن از ایران میرن🥺✌🏾خوب شرایط قدو وزن و این چیزاشون تو درجه اول مهمه 🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾♾
rey1991 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2307 بعضی از مزونها فراخوان میدن برای کاراشون تو اینستا من زیاد دیدم🤗✌🏾 🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾♾
angel_a عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 دوست من مدل شده اولا كه فوق العاده زيباست بدون هيچ عملي حتي اصلاح ابرو هم نكرده هميشه حرفش بي ... درامدش خوبه ؟ چقد ميدن ؟ hair coloris ~ hair keratin
مليح_بانو عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 5925 درامدش خوبه ؟ چقد ميدن ؟ بايد خوب باشه نميدونم دقيق ولي با برندهاي لباس و عكاسها و آرايشگراي توپي كار ميكنه هر روز يه شهرهوالا اون ويلاها و هتل هايي كه ميره براي پروژه من توي خوابم نديدم 😆 خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
angel_a عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 بايد خوب باشه نميدونم دقيق ولي با برندهاي لباس و عكاسها و آرايشگراي توپي كار ميكنه هر روز يه شهره و ... چه خوب واقعا ما حالا رفتيم دانشگاه درس خونديم صبح ميريم تا عصر سر كار شب حال حرف زدن نداريم ☹️😂 hair coloris ~ hair keratin
angel_a عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 بعضی از مزونها فراخوان میدن برای کاراشون تو اینستا من زیاد دیدم🤗✌🏾 چطو من نديدم فراخوانشون ؟ مزون عروس اينا يا مانتو ؟ hair coloris ~ hair keratin
rey1991 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2307 چطو من نديدم فراخوانشون ؟ مزون عروس اينا يا مانتو ؟ نه لباس مجلسیلباس اسپرتمانتو 🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾♾
مليح_بانو عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 5925 چه خوب واقعا ما حالا رفتيم دانشگاه درس خونديم صبح ميريم تا عصر سر كار شب حال حرف زدن نداريم ☹️😂 مقصد جاي ديگه اي بوده ما اشتباه رفتيم 😅 خودشم ليسانس داشت و بيكار كه بالاخره رفت از نعمت زيباييش استفاده كرد خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘