2777
2789

دوست من مدل شده 

اولا كه فوق العاده زيباست بدون هيچ عملي حتي اصلاح ابرو هم نكرده هميشه حرفش بينمون بود كه عين فرشته هاست بعدم قدش بلند و اندام كشيده اي داره 

گفت بيكار بودم يه آرايشگاه ازم خواست مدلش بشم منم پول لازم بودم قبول كردم بعد چون خيلي خاصه ديده شد و كارش گرفت

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر من چند ساله تو این زمینه فعالیت میکنه و با اکیپشون دارن از ایران میرن🥺✌🏾

خوب شرایط قدو وزن و این چیزاشون تو درجه اول مهمه

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
درامدش خوبه ؟ چقد ميدن ؟ 

بايد خوب باشه نميدونم دقيق ولي با برندهاي لباس و عكاسها و آرايشگراي توپي كار ميكنه هر روز يه شهره

والا اون ويلاها و هتل هايي كه ميره براي پروژه من توي خوابم نديدم 😆

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
بايد خوب باشه نميدونم دقيق ولي با برندهاي لباس و عكاسها و آرايشگراي توپي كار ميكنه هر روز يه شهره و ...

چه خوب واقعا ما حالا رفتيم دانشگاه درس خونديم صبح ميريم تا عصر سر كار شب حال حرف زدن نداريم ☹️😂

hair coloris ~ hair keratin 
چه خوب واقعا ما حالا رفتيم دانشگاه درس خونديم صبح ميريم تا عصر سر كار شب حال حرف زدن نداريم ☹️😂

مقصد جاي ديگه اي بوده ما اشتباه رفتيم 😅 

خودشم ليسانس داشت و بيكار كه بالاخره رفت از نعمت زيباييش استفاده كرد