دوستان لطفاً برام دعا کنید زندگیم فقط با فروش خونه ای که تو حیاط مادرشوهر هست خوب میشه شب وروزم شده غصه من نیاز به معجزه دارم شاید دعاهای شما معجزه شد برام و لطفاً یه ذکر خیلی خیلی مجرب برای حاجت روایی بگید تا زنده ام دعاگوتون میشم فقط میخوام این خونه فروش بره
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیشاپیش بابت اینکه خونه فروش رفته از خدا سپاسگزار باش😍😍
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
خواهران عزیز وبزرگوار چنانچه جهت رسیدن به حوائج دنیوی و اخروی مستأصل شدین ودعاهاتون به ثمر ننشسته آخرین وقطعی ترین راه رسیدن به حاجت، چله زیارت عاشورا امام حسین علیه السلام با نماز هدیه ونماز زیارت و دعا و صدقه روزانه به مدت ۴۰روز به سبک آیت الله حق شناس است و این چله قطعا حاجت میده و این چله قابل نیابت هست اگه نائب خواستین در خدمتم بنده کارشناس دین و مسائل شریعتم
شاید فروش خونه حلال مشکلتون نباشه پس فقط دعا هات رو روی اون متمرکز نکن مثلا بگو انشا ا...به سهل و اسونی و دل خوشی و بهترین شکل خدا کارهام رو جور کنه . چون خودم تجربه کردم دیدم یه راه دیگه و بی منت خدا واسم جور کرد.
شاید فروش خونه حلال مشکلتون نباشه پس فقط دعا هات رو روی اون متمرکز نکن مثلا بگو انشا ا.. ...
اونجا واس من جهنمه خدا شاهده من نمیتونم اون زن وخاندانشو تحمل کنم آخه گناه من چیه باید کلفت اون زن شم دارم دیوانه میشم خدایااااااااااااااااا تورو خدا واسم دعا کنید بخدا راضی هستم بمیرم اما نرم واس زندگی اونجا
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚