2777
2789
عنوان

معجزه

538 بازدید | 23 پست

دوستان لطفاً برام دعا کنید زندگیم فقط با فروش خونه ای که تو حیاط مادرشوهر‌ هست خوب میشه شب و‌روزم شده غصه من نیاز به معجزه دارم شاید دعاهای شما معجزه شد برام و لطفاً یه ذکر خیلی خیلی مجرب برای حاجت روایی بگید تا زنده ام دعاگوتون میشم فقط می‌خوام این خونه فروش بره

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله عزیزم

انشالله خدا مشکلتو با صلاحه خودش حل کنه

من خودم با چله نادعلی معجزه دیدم

به خدا توکل کن عزیزه دلم

پیشاپیش بابت اینکه خونه فروش رفته از خدا سپاسگزار باش😍😍

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
انشالله عزیزم انشالله خدا مشکلتو با صلاحه خودش حل کنه من خودم با چله نادعلی معجزه دیدم به خدا توک ...

خوشابه سعادتتون التماس دعا دارم سفارشی دعا کنید منو 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

خواهران عزیز وبزرگوار چنانچه جهت رسیدن به حوائج دنیوی و اخروی مستأصل شدین  ودعاهاتون به ثمر ننشسته آخرین وقطعی ترین راه رسیدن به حاجت،  چله زیارت عاشورا امام حسین علیه السلام با نماز هدیه ونماز زیارت و دعا و صدقه روزانه به مدت ۴۰روز به سبک آیت الله حق شناس است و این چله قطعا حاجت میده و این چله قابل نیابت هست اگه نائب خواستین  در خدمتم بنده کارشناس دین و مسائل شریعتم

شاید فروش خونه حلال مشکلتون نباشه  پس فقط دعا هات رو روی اون متمرکز نکن  مثلا بگو انشا ا...به سهل و اسونی و دل خوشی  و بهترین شکل  خدا کارهام رو جور کنه . چون خودم تجربه کردم  دیدم یه راه دیگه و بی منت خدا واسم جور کرد.

آیه ۱۰ سوره کهف رو بنویسید و بالای در خونه بچسبونید، من با این روش یک مغازه و دو دست مبل و یک روتختی و... فروختم، با اعنقاد انجام بدید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
شاید فروش خونه حلال مشکلتون نباشه  پس فقط دعا هات رو روی اون متمرکز نکن  مثلا بگو انشا ا.. ...

اونجا واس من جهنمه خدا شاهده من نمیتونم اون زن و‌خاندانشو تحمل کنم آخه گناه من چیه باید کلفت اون زن شم دارم دیوانه میشم خدایااااااااااااااااا تورو خدا واسم دعا کنید بخدا راضی هستم بمیرم اما نرم واس زندگی اونجا 

خوشابه سعادتتون التماس دعا دارم سفارشی دعا کنید منو 

اگه لایق باشم عزیزم

مطمئن باش اگه به صلاحت باشه به فروش میره

خدا همیشه خوبه بندشو میخواد😍😍🌸🌸

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اگه معجزه میخوای چله زیارت عاشورا به روش حق شناس بگیر. 

کسیو میشناسید مورد اعتماد باشه و نائب شه برام

اره کانال@hghshenas110 برو تو بیوش یه شماره زده بزنگ برات نائب میگیرن. فک کنم600تومن.   به نائ ...

اول باید پولو بدم یا بعد از حاجت روایی