2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست

همش بخاطر دولته زایمان سزارین فقط سه زایمان میتونی بعدش ریسکه ولی طبیعی ۹م میتونی بیاری داره نسل خاله و عمو دایی عمه نابود میشه میخوان فرزند زیاد بیارین همین

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر من هر دو زایمان ها یکی هست  دوتاش هم دردهاش یکیه ولی زایمان طبیعی همون لحظه زایمان درد میکشی ولی سزارین بعد از زایمان 

و هیچ ترسی نداره و اینجور نیس که خودتون طریقه ی زایمان رو انتخاب کنید این دست خوده دکتره که با مشخص کردن وضعیتت  بهت میگه طبیعی یا سزارین 

مثل اجی من زایمانش طبیعی بود ولی همین که پاش ب بیمارستان رسید اورژانسی بردنش اتاق عمل برا سزارین 

انشاالله شما هم ب سلامتی و تتدرستی بدون هیچ اذیتی زایمان کنی 

منم میخام سزارین کنم ینی بعدش خیلی درد داره؟؟؟از بعدش میترسمم

من سزارین کردم بعدش هم شیاف میدن درد خیلی نداری که تازه طبیعیم بخیه میخوری اونم مراقبت میخواد من ک راضی بودم ده دقیقه هم طول نکشید دخترم گذاشتن رو سینه م 😍

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

اینکه کسی باید سزارین بشه یا طبیعی باید شرایطش بررسی بشه بعضی از خانم عا اصلا شرایط طبیعی ندارن مثلا تنگی لگن دارن جفت سرراهی دارن و خیلی چیزای دیکه ولی برای خانمی ک مشکلی نداره زایمان طبیعی خیلی خوبع بهتره تو کلاسای بارداری ک از هفته بیست شروع میشه شرکت کنه همه هشت جلسه رو بره و خودشو اماده کنه و ی مامای همراه با خودش ببره و انشالله ی زایمان راحت داشته باشع و زایمان بی درد هم ک دوستان گفتن خوب هست ولی مشکلاتی رو هم ببار میاره

من سزارین کردم بعدش هم شیاف میدن درد خیلی نداری که تازه طبیعیم بخیه میخوری اونم مراقبت میخواد من ک ر ...

عزیزم انشالا سالم باشههه

بعد زایمان خونریزیت زیاده؟؟؟

عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم
عزیزم انشالا سالم باشههه بعد زایمان خونریزیت زیاده؟؟؟

خونریزی روز اول دوم سوم زیاده بعدش مثل پری بلاخره زایمان کردی باید تخلیه کامل بشه رحم

ناراضی بودین ازسز؟ 

نه کاملا راضی بودم حالا یکم درد داشتم ولی مشکل خاصی نداشتم خدارو شکر

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن