سلام دوستان یه سوالی ذهنمومشغول کرده، واونم اینه که حالاچی شده ک همه خانومای باردار زایمان طبیعی روباجرات دارن انتخاب میکنن وسزارین دوست ندارن امامن همچنان ازهردوزایمان وحشت دارم داستان چیه؟ کسی میدونه عایا؟
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سزارین کردم واقعا عالی بود دردم کم زود سرپاشدمم روز زایمانمو خیلی دوست داشتمم
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
واقعا من نقش تبليغات رو دست كم گرفته بودم وقتي تبليغ فرزند اوري شده بود ميگفتم عمرا كسي گول اين تبليغ ها رو نميخوره با اين اوضاع اقتصادي بهو ديدم همه دارن دور و ورم سه تا سه ميارن الانم تبليغات روي طبيعي زياده دارن ميرن سمت طبيعي