2777
2789
عنوان

زایمان

341 بازدید | 51 پست

سلام دوستان یه سوالی ذهنمومشغول کرده، واونم اینه که حالاچی شده ک همه خانومای باردار زایمان طبیعی روباجرات دارن انتخاب میکنن وسزارین دوست ندارن امامن همچنان ازهردوزایمان وحشت دارم داستان چیه؟ کسی میدونه عایا؟ 

منم از دو تاش وحشت داشتم

سزارين كردم

خيلي بد بود

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سزارین کردم واقعا عالی بود دردم کم زود سرپاشدمم روز زایمانمو خیلی دوست داشتمم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

تبليغات

واقعا من نقش تبليغات رو دست كم گرفته بودم وقتي تبليغ فرزند اوري شده بود ميگفتم عمرا كسي گول اين تبليغ ها رو نميخوره با اين اوضاع اقتصادي بهو ديدم همه دارن دور و ورم سه تا سه ميارن الانم تبليغات روي طبيعي زياده دارن ميرن سمت طبيعي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من میگم هر چیزی که خدا قرار داده مسلماً به نفع ماست من یه با سز شدم ولی این سری میخوام طبیعی بیارم به امید خدا

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
واقعانمیدونم بایدکدوموانتخاب کنم وکدوم بهتره بخدامن ازهردوتاش خیلی میترسم

تهراني؟توان مالي اشو داري؟ برو بيمارستاني مثل صارم يا لاله زايمان طبيعي بدون درد در حضور همسر رو بگير اگر عير از اينه گول نخور برو سزارين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تبليغات واقعا من نقش تبليغات رو دست كم گرفته بودم وقتي تبليغ فرزند اوري شده بود ميگفتم عمرا كسي گول ...

آره خودمم همین فکرومیکنم، الانم خودم جوگیرشدم تمایلم ب طبیعی بیشتره نسبتاولی ازهردوش میترسم تاحدی ک نمیتونم انتخاب کنم

2790
2778
2791
2779
2792