2777
2789
عنوان

سونوگرافی فولیکول و آمپولhcg

155 بازدید | 28 پست

سلام دوستان.من این ماه کلومیفن خوردم روزی دو تا.دیروز روز دهم سیکلم بود دکترم گف برو سونو.تو سونوگرافی گف هر دو تا تخمدان فولیکولای متعدد دارن ک تخمدان راست بزرگ ترینش ۱۹و تخمدان چپ بزرگ ترینش۱۶هست.دکترم بهم گفت روز ۱۱،ی آمپولhcgبزنم روز ۱۳هم یکی.الان من کی اقدام داشته باشم بعد کدوم آمپول و اصلا چرا با هم نذاشت بزنم.کسی تجربه ای داره کمک کنه گیج شدم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اینکه هردو فولیکولت به سایز بالای ۲۰برسن 

خب ب نظرت امروز صبح زدم زود نبوده؟دیروز ۱۹بود گف یکیو امروز صبح بزنم  حس میکنم زود بوده😕😕

خب ب نظرت امروز صبح زدم زود نبوده؟دیروز ۱۹بود گف یکیو امروز صبح بزنم  حس میکنم زود بوده😕😕

نه گلم خوب بوده هر روز یک تا دو میل رشد میکنه

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
اها ینی اون ۱۶هنو آزاد نمیشه ولی ممکنه اون ۱۹طی ۳۶ساعت آزاد شه؟؟؟

ببین عزیزم اول اون ۱۹که امپولشو زدی آزاد میشه بعد اون یکی که میخوای روز ۱۳امپول بزنی چون تا اون موقع سایز اونم به ۲۰میرسه واینجوری شما شانش دوقلو شدن رو هم داری تا یک هفته آینده هرشب اقدام کن پاهاتو نیم ساعت بگیر بالا اگه شوهرت تحرک اسپرمش پایینه ۴۵دیقه بگیر بالا

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
ببین عزیزم اول اون ۱۹که امپولشو زدی آزاد میشه بعد اون یکی که میخوای روز ۱۳امپول بزنی چون تا اون موقع ...

مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی و جواب دادی😘😘😘

امروز صبح اولین آمپولو زدم پس امشب اقدام داشته باشم؟اون فولیکول۱۶با این آمپول آزاد نمیشه ن؟

مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی و جواب دادی😘😘😘 امروز صبح اولین آمپولو زدم پس امشب اقدام داشته باشم؟ا ...

خواهش میکنم گلم انجام وظیفه است😚😚😚😚اره گلم اقدام داشته باش واون امپولو حتما بزن.انشالله که این ماه هردومون مادر بشیم

خواهش میکنم گلم انجام وظیفه است😚😚😚😚اره گلم اقدام داشته باش واون امپولو حتما بزن.انشالله که این م ...

انشاللللله.اونو موند پس فردا بزنم.میگم ضخامت ۵برا روز ده ، کم نیست اخه میگن لانه گزینی ۸یا۹میخواد؟

انشاللللله.اونو موند پس فردا بزنم.میگم ضخامت ۵برا روز ده ، کم نیست اخه میگن لانه گزینی ۸یا۹میخواد؟

تا روز ۱۳و۱۴رشد میکنه گلم واینکه همیشه یادت باشه قدرت مطلق دست خداست کاری به دکتر وسونو نداشته باش

.خدا میده بهت نی نی نگران نباش 

تا روز ۱۳و۱۴رشد میکنه گلم واینکه همیشه یادت باشه قدرت مطلق دست خداست کاری به دکتر وسونو نداشته باش ...

آره عزیزم.دیروز ک سونو بودم میترسیدم فولیکولا خوب رشد نکرده باشن تا نوبتم بشه فقط صلوات فرستادم.ولی دکترم گف برا روز ۱۰خیلی خوب رشد کردن 

خداخودش کمکمون کنه😊😊

آره عزیزم.دیروز ک سونو بودم میترسیدم فولیکولا خوب رشد نکرده باشن تا نوبتم بشه فقط صلوات فرستادم.ولی ...

انشالله عزیزم منم انتظار واسه فهمیدن سایز فولیکول کشیدم ولی الان همه مشکل سایز فولی دارن اگر به این چیزا باشه کل دنیا دور از جون شما نازا هستن ولی قدیمیا که نمیدونستن ببین چندنا چندتا بچه دارن

انشالله عزیزم منم انتظار واسه فهمیدن سایز فولیکول کشیدم ولی الان همه مشکل سایز فولی دارن اگر به این ...

انشالله ب زودی نتیجه میگیری.چپد وقته اقدامی.من با این ماه میشه۴ماه.اون قدیمیا چون بیخیال بودن راحتم حامله میشدن ما تا ی قرص میخوریم هزار تا علایمو ب خودمون مربوط میکنیم و آخرشم حامله نیستیم😅

انشالله ب زودی نتیجه میگیری.چپد وقته اقدامی.من با این ماه میشه۴ماه.اون قدیمیا چون بیخیال بودن راحتم ...

😅😅😅😅اره والا من که میخوام سبک زندگیمو کلا عوض کنم.با این ماه ماه دومم گلم