2777
2789
عنوان

تلویزیون بشکنه...

472 بازدید | 14 پست

اگه ضربه ببینه و یه قسمت از صفحش سیاه بشه اون سیاهی ب مرور راه میره و کل صفحه رو میگیره؟ 

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من لپتاپم این شکلی شده بود. اول از یه نقطه شروع شد، بعد تبدیل به یه خط شد، بعد یواش یواش محو شد و درست شد.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

اره تلوزیون من اینطوری شد پسرم با اسباب بازی کوبید نقطه بود بعد زیاد شد کلا سیاه شد تاحالا سه بار زده بردیم صفحه عوض کردیم اون هفته دخترم رفت پشتش اولش داد پایش شکست افتاد زمین آل سی دیش خورد شد الانم هرجا زنگ میزنیم میگن آل سی دیشو ندارن

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

اره تلوزیون من اینطوری شد پسرم با اسباب بازی کوبید نقطه بود بعد زیاد شد کلا سیاه شد تاحالا سه بار زد ...

قیمت صفحش گرونه؟؟ 

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

قاطی و خراب شدن رنگ تلویزیون، از رایج‌ترین مشکلاتی است که برای تلویزیون‌‌های قدیمی یا جدید پیش می‌آید.

قاطی شدن رنگ تلویزیون به دلایل مختلفی روی می‌دهد. برای تشخیص نوع خرابی دستگاه، احتیاج به بررسی دقیق آن داریم. این فرآیندی است که توسط متخصصان این زمینه انجام می‌گیرد.

به جرات می‌توان تلویزیون را یکی از پر مصرف‌ترین وسایل زندگی نامید. ما برنامه‌های آموزشی، اخبار و سریال مورد علاقه خود را از طریق تلویزیون پیگیری می‌کنیم. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، تلویزیون‌های پلاسما، LED  و LCD به بازار عرضه شدند و به سرعت جایگزین تلویزیون های CRT شدند.

این تلویزیون‌ها صوت و تصویر را به خوبی نشان می‌دهند، اما در صورت استفاده نادرست نیز به سرعت خراب می‌شوند.
سوختگی پیکسل های تلویزیون :
هر پیکسلی که در تلویزیون وجود دارد، از سه عدد ساب برای تشکیل رنگ درست شده است. ترانزیستور‌ها این پیکسل‌ها را کنترل می‌کنند. اگر مشکلی در پنل وجود داشته باشد، این پیکسل‌ها خاموش و یا به اصطلاح می‌سوزند. سوختگی پیکسل ها باعث سیاه دیده شدن تصاویر می‌شود. در تلویزیون های جدید این مشکل کمتر دیده می‌شود. برای ریشه‌یابی اساسی سوختگی پیکسل‌ها باید به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کرد

ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید :
https://a4baz.com/blog/color-problems-on-tv.html