2777
2789
عنوان

لباس سیسمونی کمکم کنید بلد نیستم

85 بازدید | 5 پست

سلام من اول اسفند نی نی دنیا میاد و واسش چند دست لباس سایز صفر تا ۳ بگیرم؟ واسه عید یک ماهشه لباس عید چی بگیرم؟کاپشن و لباس گرم لازمه بنظرتون؟پاپوش و جوراب و کلاه چندتا؟ 

خلاصه هرچی تجربتونه بهم بگین مرسی 

سلام چون فصل سر بدنیا میاد. دو تا سرهمی نوزادی حوله ای بگیر ک بتونی از بیمارستان میاد خونه و مهمونی ها تنش کنی. حتما کاپشن سرهمی بگیر تا وسط اردیبشهت تنش کنی 

سایز صفر دو  الی سه دست  بگیر تا چهل روزگی تنش میشه اگه ریزه باشه اگه درشت باشه تا یک ماهگی  من از شورت عینکس استفاده نکردم اما زیر دکمه دار هنوز ک بچم دوساله اس استفاده میکنم خیلی خوبه باعت میشه پس نده خیلیی بچه 

سایز یک دو دست بگیر سایز دو هم دوست یا سه دست

اما سایز سه برای بعد 12ماهگی یا بیشتر اندازش میشه یکی هم بگیری خوبه. 

دستکش نخی و کلاه نخی و جوراب راحت برای تو خونه بگیر و کلاه پشمی برای بیرون. 

پتو دور بیچ برای بیمارستان و تو خونه. پتو پشمی برای بیرون رفتن ها. 

کهنه دور پیچ یه پک چهار تایی بگیر برای وقتی شستی. 

زیر انداز  دوتا کافیه اگه یکی کثیف شد یکی دیگه 

لباس مجلسی نوزادی یه دست بگیر یا دو دست خوبه برای مهمونی ها 

بند ناف یکبار مصرف طبی توری بگیر بد نیست بدرد میخوره ده روز اول 

پوشک اگه میتونی روزای اول جنس عالی خارجی بگیر چون حساسه بچه همش کثیف میکنه نسوزه 

حتما کرم سوختگی بگیر. ایروکس خوبه بنظرم. کالاندولا و اکسید دورنگ هم قاطی کنی کم بزنی خوبه 

شامپو و مایع شتسشو لباس کودک و صابون و حوله و لیف بگیر

ساک و کریر من خیلی استفاده کردم و راضی بودم. کریر بستگی ب خودت داره ماشین دارید حتما بگیر تو ماشین راحت باشی. من میذاشتم بین دوتا صندلی پشت و جاشو محکم میکردم و راحت بودم تا نه ماهگیش

یه ساک یکبار مصرف بگیر برای تو بیمارستان. 

فینگیر و ناخن گیر لازمه 

پستونک و شیشه شیر ام بگیر لازم میشه 

تب سنج مهمه واقعا من دوسال پیش گرفتم 220تومن و خیلی خوبه. حتما بگیر. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
سلام چون فصل سر بدنیا میاد. دو تا سرهمی نوزادی حوله ای بگیر ک بتونی از بیمارستان میاد خونه و مهمونی ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی وقت گذاشتی حتما میرم و طبق همین لیستی که گفتی تهیه میکنم مرسی فداتشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی وقت گذاشتی حتما میرم و طبق همین لیستی که گفتی تهیه میکنم مرسی فداتشم 

قربانت.... 😘😘😘

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
سلام چون فصل سر بدنیا میاد. دو تا سرهمی نوزادی حوله ای بگیر ک بتونی از بیمارستان میاد خونه و مهمونی ...

چه کامل توضیح دادی

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
چه کامل توضیح دادی

آخه کسی نگفت هیچی.. تو تاپیکامم کمک لازم دارم گاهی کشی نمیاد. حرصم میگیره چی میشه ادم کمک کنه مگه یه تایپه دیگه