2777
2789

سلام خانوما، الان خواهرشوهرم و مادرشوهرمینا مهمونمون هستن نمیدونم چرا هیچ حوصله ندارم راستش خواهرشوهرم خیلی زن خوبیه مهربونه اصلا" هیچ دخالتی نمیکنه تازه یه جورایی ساده یه جوریه وضع مالیشون زیاد خوب نیست شوهرم کمکش میکنه برادرای شوهرم کمکش میکنن اما یه موضوعی هست ما برا مدتی اومدیم شهرستان خونه اجاره کردیم به خاطر شغل شوهرم بعد اونا گفتن برا چندماهی بیایم تو خونتون اگه میشه پول اجاره نداشتن شوهرمم گفت اشکال نداره یه چندتا از وسیله هامو نیاوردم جا میگرفت، حالا که رفتیم بهشون سر بزنیم خونه خودمونم خواستم ببینم افتضاح کردن اصلا" یه وضعی😒حتی از وسیله هامونم استفاده کردن بدون اینکه بهمون بگن حالا احساس میکنم سواستفاده میکنن یعنی مادرشوهرم یه بار گفت اگه بهشون رو بدی مخصوصا" شوهر خواهرشوهرم خیلی پورو میشن من احساس میکنم شوهرش بهش میگه نمیدونم والا، حالا شوهرم میگه اشکال نداره اما من دیگه گفتم بهشون میگم جاریمم گفت تو نمیشناسیشون اشتباه کردی گفتم چیکارکنم حالا امروز اومدن مهمون ما هستن نمیدونم بهشون بگم یا نه یه فرصت دیگه؟؟؟؟ ببخشید طولانی شد الان بیکار بودم گفتم ازتون مشورت بگیرم ممنون میشم کمک کنید، مرسی. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.