2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون بهش بگم یا نه؟؟؟؟بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه بهتره در این مورد با کسی مثلا جاری صحبت نکنی بذار هر چی هست بین شما و شوهرتون و خواهرشوهرت باشه. بعد اینکه بهتره اگه هم چیزی قراره گفته بشه الان که مهمون شما هستن نگید و در وقت مناسب همسرتون بگه نه شما

الان تو خونتن صحیح نیس

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

اصلا نگو یا باید همسرت بهشون بگه اگر نخواست بگه بعدا وسایلو عوض کن

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
پس گرفتن اون خونه کار حضرت فیله فعلا بهش نگو . به مادر شوهرت اینا بگو بهش بگن

نه پس گرفتنشو نمیگم اون که بالاخره دیر یا زود باید برن منظورم استفاده ازوسیله هامه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
بدبختی اینه که همسرم زبون نداره تازه به من میگه یه جوری بگو که ناراحت نشن ولی آخرش یه روزمیگم

خوبه باز میزاره خودت بگی.اصلا وقتی خواهرشوهرت همونجاست چرااونجا اجاره کردید ؟ کارداشتین میرفتین خونه خواهرشوهر