2777
2789
چرا نداشته باشي! وقتي هيچي قبول نشدي يعني خوب تلاش نكردي! اگه الان واسه اينده ت تلاش نكني ديگه كي مي ...

عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندم

واقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخدا

الان کنکور نامرد شده خیلی رقابت شدیده منم سال دومم بود. کنکور خیلی منو محدود کرد

ناراحتم

ازاد یه شهر دیگه بهداشت اوردم ولی نمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندم واقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخدا الان کنکور نامرد شده ...

عزيزم فقط زياد خوندن مهم نيست 

خوب خوندن هم مهمه 

اگر برنامه داري كه واس سال ديگه بخوني بايد شيوه خوندنت رو عوض كني 

چون اگر روشت درست بود جواب ميگرفتي

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندم واقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخدا الان کنکور نامرد شده ...

اينا بهانه س عزيزم

خودتم ميدوني! بايد روشتو عوض كني

ببيني ايراد كارت كجا بوده! كسي ك خيلي بخونه اينطور نميشه ك بهداشت ازاد بياره! من خودم تو كنكور خيلي تجربه دارم ! 

براي خودت هدف بذار! دوس داري تو اينده دستت تو جيب خودت باشه يانه؟!  اگه نميخواي پس جون بكن و خودتو بكش بالا! اينطوري باهات حرف ميزنم ك ب فكر بيوفتي!  چون دوس ندارم ي دختر نااميد بشه