girnade مدیر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 عنوان بچه ها چجوری بهش بگم قبول نشدم کنکور؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 35 پست تو مرحله ی اشناییم. طفلی پیام داده من با بقیه فرق دارما اگ جواب بقیرو نمیدی جواب منو بده..... 1398/06/24 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girnade مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 چرا نداشته باشي! وقتي هيچي قبول نشدي يعني خوب تلاش نكردي! اگه الان واسه اينده ت تلاش نكني ديگه كي مي ... عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندمواقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخداالان کنکور نامرد شده خیلی رقابت شدیده منم سال دومم بود. کنکور خیلی منو محدود کردناراحتمازاد یه شهر دیگه بهداشت اوردم ولی نمیرم
girnade مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 دوستیو این مزخرفاتو بنداز دور بشین درستو بخون اگه واقعا میخوای بری دانشگاه و یه رشته خوب قبول بشی،بی ... بخدا اشناییمون برا بعد کنکوره
girnade مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 دوس پسرتو ول کن بابا دوس پسر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داخل دخترا دوست نداری که میری از بین پسرا دوست ان ... بخدا ندارم عزیزم. بی معرفت و حسودن همشون
27serveh عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 12160 عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندم واقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخدا الان کنکور نامرد شده ... رتبه ت چند شد؟ منطقه چندي
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14766 عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندم واقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخدا الان کنکور نامرد شده ... عزيزم فقط زياد خوندن مهم نيست خوب خوندن هم مهمه اگر برنامه داري كه واس سال ديگه بخوني بايد شيوه خوندنت رو عوض كني چون اگر روشت درست بود جواب ميگرفتي گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
27serveh عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 12160 عزیزم بخدا اینقدر خوندم اینقدر خوندم واقعا تلاش کردم کانونو مشاورم داشتم بخدا الان کنکور نامرد شده ... اينا بهانه س عزيزمخودتم ميدوني! بايد روشتو عوض كنيببيني ايراد كارت كجا بوده! كسي ك خيلي بخونه اينطور نميشه ك بهداشت ازاد بياره! من خودم تو كنكور خيلي تجربه دارم ! براي خودت هدف بذار! دوس داري تو اينده دستت تو جيب خودت باشه يانه؟! اگه نميخواي پس جون بكن و خودتو بكش بالا! اينطوري باهات حرف ميزنم ك ب فكر بيوفتي! چون دوس ندارم ي دختر نااميد بشه