2777
2789
عنوان

غذا نخوردن

155 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من پسرم یکسال و شیش ماهشه اصلااااااا غذا نمیخوره دوسه ماه پیش بردم دکتر شربت کیدی کر داد بهش میدم ولی اصلا فایده نداشت هیچ رشدی نکرده اگه کسی تجربه ای داره بیاد کمکم کنه چون واقعا دیگه دارم از لاغریش عذاب میکشم وزنشم الان ۸۶۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم چند وقته اینجوری شده... بردمش دکتر معاینه اش کرد گفت شکمش صدا میده.... به احتمال زیاد میکروب ...

عزیزم من همه چیز انجام دادم چکاپ کاااامل سونو کلیه همه چیزش خوب بود مشکلی نداشت

پسر منم همینجوریه امروز ساعت ۵صبح تو خواب یکم شیرخورد همون بود تا ساعت ۱طهر ۲تا قاشق سوپ خورد اونم کلی تو دهنش نگه داشت امروز کلی سرش داد زدم واقعا خسته شدم از ۱ماهگیش داره ادیتم میکنه تا الان اونموقع شیر نمیخورد الان لب به عذا نمیزنه وزنشم که خیلی کمه ۳ماهه نه قد میکشه نه وزن اصاف میکنه

محکم بشین دلم این دور اخره
چند وقتشه گلم وزن و قدش چنتاس

یک سالشه نمیدونم عزیزم جدیدا اصلا میریم دکتر یا بهداشت نمیزاره وزن و قد و اینا انجام بدم قدشو خودم با متر گرفتم وقتی خواب بود ۷۴اینا بود

محکم بشین دلم این دور اخره