سلام دوستان من پسرم یکسال و شیش ماهشه اصلااااااا غذا نمیخوره دوسه ماه پیش بردم دکتر شربت کیدی کر داد بهش میدم ولی اصلا فایده نداشت هیچ رشدی نکرده اگه کسی تجربه ای داره بیاد کمکم کنه چون واقعا دیگه دارم از لاغریش عذاب میکشم وزنشم الان ۸۶۰۰
امروز داشتم به این فکر میکردم بدم شوهرم ببردش خونه مادرم اینا چند وقت پیش اونا باشه چون معزم دیگه نمیکشه ظرفیتم تکمیله تکمیله تا نمیخوره سریع قاطی میکنم هم اونو عذاب میدم هم خودم دارم نابود میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازم این بابت خوبه شیر خشکیه میتونی بذاریش پیش کسی من ک اصلاااا شاید فوقش دوسه ساعت بتونم بذارم پیش ...
نه من چون مادرم خیلی میاد خونمون یا ما زیاد میریم بچم کلا به بابا مامانمم وابستست به اوناام میگه مامان بابا بعد اونا صبورن باهاش بازی میکنن بابام همش میبردش بیرون نمیدونم شاید گفتم ی مدت بره پیش اونا احساس میکنم احتیاج به روانشناس دارم