2789
عنوان

😔😔😔😔😔😔😔خودکشی 😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7513 بازدید | 105 پست

من عاشق سینما‌م. جوون که بودم زیاد سینما می‌رفتم اما هیچ‌وقت به مغزم خطور نمی‌کرد که یه روز بازیگر بشم. کی؟ لادن؟‌ اصلا کی میاد به یه معتاد پیشنهاد بازیگری بده؟‌

سر ضبط نه فیلمنامه رو می‌خوندم نه تمرین می‌کردم؛ فقط آقای سیدی می‌گفت لادن این حرف رو بزن یا این کار رو بکن؛ منم همونی که می‌خواست رو اجرا می‌کردم. بچه‌های پشت صحنه می‌‌گفتن لادن بازیگری توی خون تو هست؛ انگار از بچگی بازیگر بودی. آره! از بچگی بازیگر بودم؛ از همون 4سالگی که بابام سرم‌رو می‌تراشید و لباس پسرونه تنم می‌کرد. آره من نقش‌های زیادی توی زندگی‌ام بازی کرده‌ام.

حالا هم سیب دنیا چرخاش‌و زده و توی فیلم ؛ «مغزهای کوچک زنگ‌زده» به کارگردانی هومن سیدی؛ با بازی نوید محمدزاده، فرهاد اصلانی، فرید سجادی حسینی ایفای نقش کرده.

@sarw  

عزیزم سر و دستت از ایشون شکسته تر هست که اینقدر برای تغییر مسیر زندگیشون و نجات دادن خود‌شون تلاش کردن؟ 

خب اون یکی رشته چیه که قبول شدی؟

بدم میاد حتی اسمشو بگم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق سینما‌م. جوون که بودم زیاد سینما می‌رفتم اما هیچ‌وقت به مغزم خطور نمی‌کرد که یه روز بازیگر ب ...

به جز سر و دستم روحم خسته شده بیزار شدم از همه دوس دارم برم ی جا فرار کنم مثلا ی روستا خوش ابرو هوا آبشار خم داشته باشه حیون هم باشه مثل گوسفند و مرغ هیچکس هم نباشه فقط منم باشم آدم اونجا 

بریدم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
حالا بگو شما شایدم اینقد که میگی بد نباشه

مشاوره 

به جز سر و دستم روحم خسته شده بیزار شدم از همه دوس دارم برم ی جا فرار کنم مثلا ی روستا خوش ابرو هوا ...

درکت می کنم الان که تازه جواب دانشگاه اومده هرکسی به خودش اجازه می ده که رتبه و نمرات و  رشته و قبول شدن و نشدن رو بپرسه و یا اطرافت ممکنه دیگرانی که قبول شدن جلوی چشمت و باعث رنجش بشن، ولی اگه یک مقدار تحمل کنی و صبور باشی مرور زمان همه چیز رو درست میکنه و همه چی کمرنگ میشه هم برای خودت و هم دیگران. 

مشاوره 

عزیزم رشته بدی هم نیستا، هر سال خیلی از همین رشته رو برمیدارن برای آموزش و پرورش‌. شاید اصلا رفتی تو این رشته نخواستی بری آموزش پرورش رفتی جای دیگه. اگه تنها راهته برو بخون خیلی هم خوبه که. همین پارسال آموزش پرورش آزمون استخدامی داشت کلی هم مشاوره میخواست.

واین نیز بگذرد....

استارتر با نهایت احترام ب گفته هات و ارزشمند بودنشون و بدون شک درست بودنشون منم نظر خودمو میگم اون ...

هستن 

میخوان مطمئن شن 

من از نزدیک تجربه داشتم و دیدم 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

درکت می کنم الان که تازه جواب دانشگاه اومده هرکسی به خودش اجازه می ده که رتبه و نمرات و  رشته و ...

بقیه همه تبریک گفتن تازه میومدن دلداری من بلاکشون کردم 😓

از خودم راضی نیستم 

از خانواده ام خجالت میکشم بخصوص از بابام 

مشاوره 

مشاوره که عالیه، حتی بازار کارشم خوبه 

این رشته ای هست که حتی اگه باهاش، شاغل نشی کلی به درد خودت و زندگیت می خوره و توی فضای خوبی قرار میگیری. 

توی مقطع فوق لیسانس خیلی‌ها تغییر رشته می دن و میان مشاوره من دیدم که می گم، 

بقیه همه تبریک گفتن تازه میومدن دلداری من بلاکشون کردم 😓 از خودم راضی نیستم  از خانواده ام خ ...

پنج تا از دوستان دوران کارشناسی من الان دکترای روانشناسی و مشاوره گرفتن و کلینیک مشاوره زدن، بعضیهاشون رو توی تلویزیون می بینم که توی برنامه های مختلف دعوت شدن. 

پنج تا از دوستان دوران کارشناسی من الان دکترای روانشناسی و مشاوره گرفتن و کلینیک مشاوره زدن، بعضیهاش ...

خیلی کم پیش  میاد 

آینده کاریش تضمین شده نیس 

بگیر نگیر داره