2789
عنوان

😔😔😔😔😔😔😔خودکشی 😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7513 بازدید | 105 پست

دعا کنید برام به خدا سخته ادم قید زندگیشو بزنی خیلی سخته دعا کنید خدا صدامو بشنوه مانع زندگیمو برداره دارم خورد میشم . نمیخوام خودمو بکشم بخدا

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
یکم بیشتر به دور و برت و نشونه هاش دقت کن شاید جواب داده متوجه نیستی یا شاید زمانش هنوز نشده و یا شا ...

مشکل زیاد داشتم ولی ایستادم ولی دیشب ک قبول نشدم تو کنکور به وجود خدا شک کردم نبست اون نیست  اگه بود یکاری به حال بنده اش میکرد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نکنه دعا کن برااخرتت  منم از شرمندگی و نداری خستم رو ندارم توچشای دخترم نگاه کنم زندگی سخت ...

دشمنت شرمنده باشه عزیزم پناهمون خداست دیگه

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

به نظرم این ماجرا بازم بهتره مرگ خیلی خیلی سخته حالا اینایی که خودکشی میکنن مسئله شون جداست من یه دوستی داشتم خودشو سوزوند بعد مدتی به خوابم اومد با حال زار ازش پرسیدم حالت چطوره گفت خوش به حال اون خودسوزی که کردم اینجا روزی هزاربار منو میسوزوننو زنده میکنن خیلی گریه میکرد با اینکه ۱۴ سالش بود خودکشی کرد

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
به نظرم این ماجرا بازم بهتره مرگ خیلی خیلی سخته حالا اینایی که خودکشی میکنن مسئله شون جداست من یه دو ...

جدی ؟اینجوری میگی میترسم من

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
بزارید یه چیزی بگم بهتون مخالف زیاد داره ولی موافقاشم کم نیست . وقتی دنیا رو نذر و نیاز میکنی و به ه ...

به نظر من اگر بخواهیم با نظر شما جهان رو ببینیم الان همه مردم جهان حق دارن خودشونو بکشن، چون انسانهااکثرا گرفتار هستن. فقط کسانی راحت هستن که هیچ ایمانی به خدا ندارن و خدا هم رهاشون کرده.این افراد دنیا بهشون داده میشه و در آخرت هیچ نصیبی ندارن( طبق آیات قرآن).  چرا انسان خودشو بکشه وقتی خدا بهش ارزش داده و شده اشرف مخلوقات، وقتی خدا بهش ارزش داده از روح خودش به انسان دمیده، حتی از ملائکه خواسته بر انسان سجده کنند. ما انسانها پیش خدا عزیز هستیم و خدا نسبت به ما مهربان. این افکار خودکشی القای شیطان هست. مشکل ما انسانها اینه اونقد غرق دنیا و مشکلاتمون شدیم که شیطان رو فراموش کردیم. اما شیطان تا ابد آدمیزاد رو فراموش نکرده و راحت نمیزاره.  میدونی هر آدمی که خودشو میکشه شیطان چقد خوشحال میشه چون معتقده ( نعوذ بالله) خدا اشتباه کرده که انسان روبرتری داده میخواد هر طوری هست ثابت کنه انسان لیاقت نداشته. توی قرآن خیلی واضح مواضع شیطان اومده. اینا رو از خودم نمیگم توی قرآن اومده. وقت داشتی یه بار معنیشو بخون بدون پیش داوری.  

واین نیز بگذرد....

بزارید یه چیزی بگم بهتون مخالف زیاد داره ولی موافقاشم کم نیست . وقتی دنیا رو نذر و نیاز میکنی و به ه ...

اگه بدونه تمام این سختی‌هایی که الان داره میکشه در مقابل زجر و تاریکی و عذاب و تنهاییه اون دنیا، خیلی خیلی ناچیز و زودگذره چی؟ بازم اینکار رو می کنه؟ 

دعا کنید برام به خدا سخته ادم قید زندگیشو بزنی خیلی سخته دعا کنید خدا صدامو بشنوه مانع زندگیمو بردار ...

خدای بزرگ و مهربون خودش انشاءالله به بهترین روش ممکن، سختی‌ها رو برات آسون، دلت رو به زندگی گرم، لبت رو خندون و زندگیت رو شاد و بانشاط کنه 🙏🙏🙏

مشکل زیاد داشتم ولی ایستادم ولی دیشب ک قبول نشدم تو کنکور به وجود خدا شک کردم نبست اون نیست  اگ ...

ای وای دوستم مشگلت قبول شدن تو کنکوره؟ می دونم الان چه احساسی داری منم پشت کنکور بودم. از توقعات و حرفهای بقیه هم خبر دارم ولی این که قابل حله، خوب ان‌شاءالله می خونی سال دیگه قبول میشی. 

ای وای دوستم مشگلت قبول شدن تو کنکوره؟ می دونم الان چه احساسی داری منم پشت کنکور بودم. از توقعات و ح ...

نگا من مشکل زیاد داشتم اما تحمل کردم چیری نگفتم صبر کردم حرف نزدم خندیدم  کنکور هم سال اولم نبود ادامه دادم یجورایی مطمن بودم این رشته‌شون قبول میشم ولی نشدم ی چیر دیگه قبول شدم اونو نمیخوام محروم شدم واسه سال دیگه دلم دانشکاه نمیخواد زده شدم 

خیلی ساده بگم خستم خیلی خستم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
به نظرم این ماجرا بازم بهتره مرگ خیلی خیلی سخته حالا اینایی که خودکشی میکنن مسئله شون جداست من یه دو ...

ان‌شاءالله لطف و بخشش خدا شامل حالش بشه 😔 خدا خودش نجاتش بده 😔

نگا من مشکل زیاد داشتم اما تحمل کردم چیری نگفتم صبر کردم حرف نزدم خندیدم  کنکور هم سال اولم نبو ...

خوب همه چیز که دانشگاه رفتن نیست، یه هدف دیگه برای خودت مشخص کن، خیلی آموزش‌ها و مهارت‌ها رو توی کلاسهای غیر دانشگاهی میشه یاد گرفت و از طریق اونا اشتغال زایی کرد و زندگی کرد.