2789
عنوان

😔😔😔😔😔😔😔خودکشی 😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7513 بازدید | 105 پست

کاش ما هم تو خیلی چیزا مثه اونوریا بودیم ...البته من نمیگم اونا همه چیزشون عالیه و فلان اصا بدم میاد ازین حرفا ک بگم آره اونا همشون کشورشان مدینه فاضلس ب اصطلاح 

ولی خیلی چیزاشونم احترامه ب خواسته انسان ها، ازادیه،....

مثه اتانازی...

وای بخدایه مشکل دارم هر لحظه تودلم خالی میشه غذاکه اصلا..همش خواب..کاش بمیرم بخدا

خدا نکنه دعا کن برااخرتت 

منم از شرمندگی و نداری خستم رو ندارم توچشای دخترم نگاه کنم زندگی سخت شده ولی نباید توام شیطان افتاد مواظب وسوسه هاس باش خدای ماهم بزرگه

چهل روز به نیابتتون دعاتوسل میخونم۷۰میگیرم خواسین بگین چون گرفتاری مالی دارم نیازمندم ممنونم التماس دعازیارت چله عاشورا۱۰۰ چله حقشناس۴۰۰ چله یس۱۲۰ چله رحمن۱۰۰ چله حشر۱۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از اونجایی که چندبار شاهد خودکشی اطرافیان بودم فقط میتونم بگم به نقل از خانواده هاشون همشون خودشون عنوان کردن که خودکشی کردن و خواستن نجاتشون بدن تا نمیرن ولی خیلی دیر گفتنو ...

خودکشی هیچ جایی نداره تو زندگی انسان وقتی زندگی بر وقف مرادتون پیش نمیره یعنی راهتون غلطه کاش راهو عوض کنید و برای قدمای بعدی مشاوره بخواین نه برای خودکشی و تموم کردن تمام فرصتها

خب خودشو کشته؟نگفتم ک کسی نمیپرسه گفتم خودکشی نمیکنن بالای ۹۰درصد 

دوست عزیز من فقط قصدم اینه که بگم  زجر و سختی و تاریکی و تنهاییه بعد از خودکشی که زمانش خیلی خیلی طولانی وبه تعبیرِ تجربه کننده ها به اندازه ابدیت هست واقعا دردناکه و این سختی‌ها و مشکلاتِ ما توی این عمرِ کوتاه در مقابلِ اون رنجِ روحی، چیزی نیست. 

خدا نکنه دعا کن برااخرتت  منم از شرمندگی و نداری خستم رو ندارم توچشای دخترم نگاه کنم زندگی سخت ...

آفرین به صبوری و طرز فکرت، تو باید قوی بودن رو به دختر کوچولوت هم یاد بدی 

دوست عزیز من فقط قصدم اینه که بگم  زجر و سختی و تاریکی و تنهاییه بعد از خودکشی که زمانش خیلی خ ...

می‌دونم شاید من یکم بی ربط بود بحثم با بحث شما اما کلا چون عنوان خودکشی بود ،بحثم با عنوان تاپیک مرتبط بود

بابت توضیحات شمام خیلی ممنون زیبا و با حوصله..

اتفاقا تو نظر من هم هست خیلی خستم  بدترین بلا اگه قراره سرم بیاد بیاد خدا همینطوری از من بدش م ...

دوست عزیز خدا از شما بدش نمیاد خدایی که سراسر رحمت و محبته، تنفر توی وجودش راه نداره، 

بزارید یه چیزی بگم بهتون مخالف زیاد داره ولی موافقاشم کم نیست . وقتی دنیا رو نذر و نیاز میکنی و به هیچ جا نمیرسی . وقتی توکل میکنی و امید واری ولی ته اش بدتر و بدتر میشه اونقد که از خودتم میبری . وقتی به هر دری میزنی بسته است و اتفاقات بد پشت هم میاد و نه از توکل کاری ساخته است نه از دعا . شما باشی با این قصه ها اروم میشی؟ خدا وکیل نمیشی. ادمی که قید زندگیشو میزنه یعنی دیگه هیچی براش جواب نداده

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
دوست عزیز خدا از شما بدش نمیاد خدایی که سراسر رحمت و محبته، تنفر توی وجودش راه نداره، 

سراسر محبت برا بنده نیست اگه بود سه سال داره التماس میکنم سه ساله دارم براش نامه مینویسم سه ساله دارم صداش میزنم سه ساله دارم بهش میگم نگام کنه سه ساله دارم بهش میگم بغلم کنه 

اون نگا نکرد 

اون نشنید 

اون بغلم نکرد 

اون پسم زد 

همین دیشب 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
منم هرروز منتظرم خبر خودکشی داداشمو بم بدن این آخریا دیگه هیچ امیدی توش نمیبینم هیچی

ببرین مشاوره، یا به هر نحو ممکن دیگه کمکش کنید، عاجزانه خواهش می کنم که خدای ناکرده کوتاهی نکنید و هرجور شده منصرف به زندگی دلگرمش کنید 

سراسر محبت برا بنده نیست اگه بود سه سال داره التماس میکنم سه ساله دارم براش نامه مینویسم سه ساله دار ...

یکم بیشتر به دور و برت و نشونه هاش دقت کن شاید جواب داده متوجه نیستی یا شاید زمانش هنوز نشده و یا شاید به صلاحت نیست. نمی دونم مشگلت چیه ولی هرچی هست انشاءالله به بهترین شکل ممکن برات حل بشه و حال و روزِ فعلیت، برات فقط بشه یه خاطره