2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شیاف دیکنوفناک

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

بخاطر درد پریود چیزای شیمیایی نخورید انقدر،روی کبد اثر بد داره ،سعی کنید گیاهی بخورید 

من همیشه از درد حالت تهوع مییگیرم عرق نعنا و نباتم بدترش میکنه.بخاطر همین نمیتونم زیاد تو این زمان عرق نعنا بخورم.ولی میگن درد و کمترش میکنه.

من همیشه از درد حالت تهوع مییگیرم عرق نعنا و نباتم بدترش میکنه.بخاطر همین نمیتونم زیاد تو این زمان ع ...

خب دارچین و گل گاو زبان رو حتما امتحان کن

میخواهم بهترین باشم 🙌

عزیزم برای درد حتما برو دکتر زنان یه سنوگرافی انجام بده اگر تهرانی برو پیش دکتر من خانم دکتر الهام پورمطرود خیلی دکتر خوبیه
من دوستم خیلی درد داشت متوجه شد که کیست داره شماره مطبشم بخوای بهت می دم

2790
2778
2791
2779
2792