2777
2789
اصلا توی تابستون مهم نبود توی تاپیک قبلیم یهو یادش اوفتادم موهای تنم سیخ شد  نمیتونم وارد بازی ...

هی داره تلافیاتون بدتر میشه پسرا تو این جریانات خیلی بد تلافی میکنن یه جوری تمومش کن تا شوخی شوخی اتفاق بدی نیوفتاده

هی داره تلافیاتون بدتر میشه پسرا تو این جریانات خیلی بد تلافی میکنن یه جوری تمومش کن تا شوخی شوخی ات ...

چجوری ولی برنامه ریختم یه بار توف بریزم یه بارم ادرار یه بارم اسپره فلفله دوستمو قرض بگیرم بزنم بهش داداشش توی سپاست یکی بهش داده 😠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد ولی نمیشه یه بارم پوشک بچه زد به مانتوم اونم کثیف انقدر گریه کردم ولی تلافی کردم اگه جا ب ...

جنسیت پسر   مخصوصا توی سن شما (دبیرستان)  که توی سن بلوغ ه       هورمون هاش تازه بالا رفت ه (تستسترون=هورمون مردانه)        درصورتی که تو این حالت رو خیلی وقت پیش تجربه کردی                 تستسترون توی بدن پسرها باعث میشه خشونت شون زیاد بشه            ممکن ه یه بلایی سرت بیاره هاااا
معمولا هم کله خر هستن        انقدر این هورمون ها بالاهه که به بعد کاری که می خوان بکنن فکر نمی کنن
من که میگم بهش زنگ بزن یا بهش پیغام بده         بگو  بسه دیگه   تمومش کن
بگذار فکر کنه برنده شده           ( کم بیار  ولی تمومش کن)        بگو من کم آوردم        و تمام. 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
تا اونجا من فهمیدم از من بدش نمیاد 😂

اگر بر من نبودش هیچ میلی             چرا ظرف مرا بشکست لیلی  

به نظرم باهاش حرف بزن         شماره اش رو گیر بیار      باهاش حرف بزن و تمومش کن     همین. (الان نه شما نه اون  سن تون مناسب دوستی نیست     مخصوصا اون پسر که الان صرفا یه بچه است)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
اگر بر من نبودش هیچ میلی             چرا ظرف مرا بشکست لیلی   به ...

اینستاشو بخاطر اون عکسایی که پخش کردم دارم سعی میکنم تا قبل مهر تمومش کنم واقعا میترسم از بلایی که قراره سرم بیاد 😢😐😂