2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی تاپیک قبلیم گفتم اینو ولی الانم میگم من سال اخرمه امسال دبیرستانم تموم میشه ال دبیرستان بود یه پسره اومد حواسش نبود ناخداگاه روم اب ریخت روز بعدش من تلافی کردم تخم مرغ شکوندم رو سرش روز بعدش اومد نوشابه ریخت روم همینجور گذشت کارارو هی تلافی میکردیم تا اومد یه روز میخواست کارمو تلافی کنه اوند توی مدرسه به عنوان دوست پسرم بردنم دفتر میخواستن زنگ بزنن خانوادم که بچه های مدرسه اومدن شهادت دادن من ربطی به این ندارم اومدم تلافی کنم عکسشو توی اینستا ورداشتم گذاشتم روی بدن یه زن پایینش نوشتم حاجی گنگش بالاس رفتم چاپ کردم دست دخترای مدرسه دادم اوناهم بین پسرا پخش کردن اونم یه تلافی کرد که باعث شد گریه کنم ولی مهم نیست جبران کردم 😂روز اخر بود اومدم مارمولک گرفتم انداختم توی لباسش از الان استرس دارم قرار چیکار کنه اول مهر چند بارم دنبال ادرس خونمون بود از رفیقام سوال میکرد که تلافی کنه مثل سگ میترسم اگه کار کثیفی کنه میخوام توی یه لیوان پر توف کنم بریزم روی سرش ولی میترسم قرار اول مهر چی سرم بیاد 😭😭😭😭عوضیه کینه ای 

اگه جونتو دوس داری این بازی کثیفو زودتر تمومش کن 😂

اصلا توی تابستون مهم نبود توی تاپیک قبلیم یهو یادش اوفتادم موهای تنم سیخ شد  نمیتونم وارد بازی شدم 😢😢حالا عین سگم ازش میترسما نمیدونم چرا روز اول تلافی کردم چراااا دوساله این جریان ادامه داره خدایا امسالم تموم بشع ولی سالم در بیام ازش 

توی تاپیک قبلیم گفتم اینو ولی الانم میگم من سال اخرمه امسال دبیرستانم تموم میشه ال دبیرستان بود یه پ ...

وااااای  دهه  هشتادی ها  چرا اینجوری ن                  بیخیال دختر خوب         اون پسره      یهو میزنه یه بلایی سرت میاره هاااا          بیخیال

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
وااااای  دهه  هشتادی ها  چرا اینجوری ن             &nbs ...

دلم میخواد ولی نمیشه یه بارم پوشک بچه زد به مانتوم اونم کثیف انقدر گریه کردم ولی تلافی کردم اگه جا بزنم یعنی کم اوردم از اونورم میخوام تموم بشه ولی نمیتونم کارشو بدون جواب بزارم 😢ولی عین سگ ازش میترسم😂😐