2777
2789
عنوان

حوزه علمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 75 پست
برو تو این خط خواهر ببین من خودم سه تارشته دانشگاه خوندم، سالها عاشق بودم و اهل شعر و روشنفکری و تع ...

بله اتفاقا از دَه سال قبل که برنامه این شبهای ماه رمضان نگاه میکردم دلم پر کشید 

نه باور کن اصلا فکر بد در موردشون نمیکنم من واقعا بارها پیگیر شدم فکرشو کن از سال ۱۳۹۶ بارها جدی رفتم به این سمت

حتما فردا یه پرس و جو میکنم 

ممنون از اینکه صبورانه به سوالات به احساسات و پیامهام جواب دادید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راستش سعی کردم از طریق دیگه به علاقه ام برسم ارشد رشته خودم رو گذاشتم کنار و امسال حقوق زنان در اسلا ...

ولی حوزه یه چیزه دیگست مخصوصا اگه خوده قم بتونی بری خیلی خوبه

تازه اونجا میفهمی خیلی چیزای رو الکی شنیده بودی تاحالا.. به اسلام بستن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بله اتفاقا از دَه سال قبل که برنامه این شبهای ماه رمضان نگاه میکردم دلم پر کشید  نه باور کن اص ...

من کاری نکردم....خیلی خوشحالم ک درونت پاکه و دنبال این فضاهایی...

امیدوارم خدا مسیر روشنی پیشاروت بزاره ب حرمت دل پاکت

اگر خدانکرده امسال نگرفتن شمارو ، سال آینده برو

آزمونشم همون کتابارو ک گذاشتن چندروزه بخونی حله ان شاالله.

من عاشق علمم، بخصوص علمی ک طولانی و پایدار باشه تامدارج عالیه

ان شاالله اگر منو بپذیرن تا اجتهاد میرم درصورت یاری خدا ....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ولی حوزه یه چیزه دیگست مخصوصا اگه خوده قم بتونی بری خیلی خوبه تازه اونجا میفهمی خیلی چیزای رو الکی ...

چه بده ک من نمیتونم برم قم فعلا

دوسدارم بریم نجف ارزومه زندگی نزدیک حرم و درس خوندن تو حوزه اش. ارزوهام کمی طول و درازه خخخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چه بده ک من نمیتونم برم قم فعلا دوسدارم بریم نجف ارزومه زندگی نزدیک حرم و درس خوندن تو حوزه اش. ...

الان از لحاظ علمی قم بهترین جا برای تحصیله

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
الان از لحاظ علمی قم بهترین جا برای تحصیله

جدی؟ از عراق و همجا بالاتره؟ نمیدونستم

جدی؟ از عراق و همجا بالاتره؟ نمیدونستم

معلومه که بالاتره

در گذشته حوزه علمیه نجف بهتر بود اما الان اکثر شخصیتها و اساتید برجسته تو قم تدریس میکنن

عه😍😍😍😍 توهم میخوای بری حوزه استارتر؟

منم ثبت نام کردم و مصاحبه دادم. ان شاءالله قبول بشم

البته دانشگاه هم ثبت نام کردم🤔

هرکدوم قبول نشدم میرم اون یکی😁😁😁😁

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
عه😍😍😍😍 توهم میخوای بری حوزه استارتر؟ منم ثبت نام کردم و مصاحبه دادم. ان شاءالله قبول بشم البته ...

اگه دانشگاه قبول شدی، حوزه را باجامعه الزهرا بخون سرچ کن، مجازی وغیرحضوری داره

اگه دانشگاه قبول شدی، حوزه را باجامعه الزهرا بخون سرچ کن، مجازی وغیرحضوری داره

اگه حوزه قبول بشم اونو ب دانشگاه ترجیح میدم🙄🙄

راستی امضات چقد قشنگه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
اگه حوزه قبول بشم اونو ب دانشگاه ترجیح میدم🙄🙄 راستی امضات چقد قشنگه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ولی میتونی تاسال اینده کنکور برا دانشگاهم بخونی کنارش.

نهایت اگه رفتی یونی، توسط دوره مجازی جامعه زهرا، دروس حوزه رو ادامه بدی.

بعدم حتما از الان کارتو پیداکن، اگه میخای شغل.چیزی بخون ک بشه باهاش اون کاره شی، یابرو مهارتشو یادبگیر....

موفق باشی

مرسی از لطفت.

ولی میتونی تاسال اینده کنکور برا دانشگاهم بخونی کنارش. نهایت اگه رفتی یونی، توسط دوره مجازی جامعه ز ...

ممنون از راهنماییتون❤ بهش فکر میکنم

امروز تماس گرفتم با حوزه علمیه خواهران مدیریت تهران کسی پاسخگو نبود

قم تماس گرفتم واحد خواهران امروز نبودن فردا زنگ بزنم 

واحد برادران خیلی خوب برخورد کرد گفت در مورد آقایان ببینیم علاقه داره اجازه ثبت نام میدیم اما خانم ها ممکنِ قبول نکنند گفتم به شما هم بگم حوزه مورد نظر خودت حضوری برو ببین