2777
2789
عنوان

حوزه علمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 75 پست
من سال ۱۳۹۶ تهران خودم پیگیر بودم وارد شدم بدون آزمون بود ثبت نام کردم مدارک رو ارسال کردم اما برای ...

جامعه الزهرا بخون مجازی، سرچ کن

یا کلاسهای اخلاق برو 

یامدرسه های عترت و قران 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من خودم شرکت نکردم اما پیگیر بودم متاسفانه امسال یه تغییر کلی دادند البته الان دیگه نمیشه ثبت نام ...

من رفتم امسال راحت بود

اون کتبم خوندم سادس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرح حوزه دانشجویی برداشته شده؟ 

حقیقتش من اصلا از این طرح اطلاعی ندارم و نمیدونم چی هست

خودم خیلی در زمینه مذهبی مطالعه شخصی میکنم دوست داشتم حوزه هم برم اما یکم چون چادری نیستم سختمِ

حتی ارشد زبانشناسی رو سال قبل انصراف دادم که برم ارشد مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام

یعنی تا این اندازه به این مباحث علاقه دارم 

بدون کنکور نیس نه اقایونش نه خانومها اتفاقا گزینش سختی داره  هم کتبی هم شفاهی هم مصاحبه وهم تح ...

راحت بود آزمونش ، فکرکنم کسیکه معتقده و باحجاب و علاقمند ب مسایل دینیه درمصاحبه هم پذیرفته شه راحت

حقیقتش من اصلا از این طرح اطلاعی ندارم و نمیدونم چی هست خودم خیلی در زمینه مذهبی مطالعه شخصی میکنم ...

حیفه بخاطر یه چادر علاقتو دنبال نکنی... 

مردم برای علاقه هاشون هزینه های گزاف میپردازن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
جامعه الزهرا بخون مجازی، سرچ کن یا کلاسهای اخلاق برو  یامدرسه های عترت و قران

بله دوستانم این پیشنهاد رو دادن اما من کل کل و مباحث توی کلاس رو خیلی دوست دارم اما توی مجازی اینطور نیست 

یکمم میترسم مجازی لذت نبرم و برام سخت باشه

من عاشق مقاله و بحث فلسفی ام 

من رفتم امسال راحت بود اون کتبم خوندم سادس

وای راست میگی اوووووم دلم آب افتاد

نمیدونم چرا ذوق میکنم وقتی میشنوم یکی حوزه میره فقط چون گرمایی شدید هستم میترسم از چادری شدم

موفق و موید باشی در این مسیر زیبا و پر تلاطم

بله دوستانم این پیشنهاد رو دادن اما من کل کل و مباحث توی کلاس رو خیلی دوست دارم اما توی مجازی اینطور ...

زنگ بزن بپرس شاید هنوزم بپذیرن.

چادر سبک و راحت بگیر،ازین مدل جدیدا ک باش راحت باشی

بله دوستانم این پیشنهاد رو دادن اما من کل کل و مباحث توی کلاس رو خیلی دوست دارم اما توی مجازی اینطور ...

خانوم ها جامعه الزهرای قم .غیر حضوری چند ساله اس ؟راسته میگن هفت ساله اس ؟

حیفه بخاطر یه چادر علاقتو دنبال نکنی...  مردم برای علاقه هاشون هزینه های گزاف میپردازن

راستش سعی کردم از طریق دیگه به علاقه ام برسم ارشد رشته خودم رو گذاشتم کنار و امسال حقوق زنان در اسلام شرکت کردم اما تعجب میکنم با رتبه ۷۶ علامه قبول نشدم

فقط هم این دانشگاه رو میخواستم

اتفاقا از بعد نتایج ارشد به فکر رفتم سال بعد شرکت کنم برای همین الان تاپیک رو دیدم امدم ببینم چه خبرِ🙂

وای راست میگی اوووووم دلم آب افتاد نمیدونم چرا ذوق میکنم وقتی میشنوم یکی حوزه میره فقط چون گرمایی ش ...

برو تو این خط خواهر

ببین من خودم سه تارشته دانشگاه خوندم، سالها عاشق بودم و اهل شعر و روشنفکری و تعاملات اجتماعی

فکرنکن هرکی اونجاس حالا ذهنش بستس و خشک

دنیا خیلی زود تموم میشه، بهتره فکر اخرت باشیم و تو مسیری بریم که تفکرمون پخته بشه، اخلاقمون رشد کنه،....

من خیلی ناراحتم زودترنرفتم، رفته بودم الان احتمالا مدرس بودم تو حوزه

خانم دکتر حاج عبدالباقی رو دیدی چقدر پره؟ نورانیه،حرفاش و خودش خوبه؟ خوبه دیگه مام این مدلی بشیم و بعدا درجامعه اثرگذار و هدایتگر باشیم...

خانوم ها جامعه الزهرای قم .غیر حضوری چند ساله اس ؟راسته میگن هفت ساله اس ؟

۴ ساله فکرکنم مجازیش

سایت داره سرچ کن

🙂 فردا یه تماس میگیرم تا واحدهای درسی شروع نشده بپرسم ممنون خانم گلم🌷

سلامت باشی، ان شاالله راهی باشه