2777
2789
عنوان

حوزه علمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 75 پست

خواهران عزیز وبزرگوار چنانچه جهت رسیدن به حوائج دنیوی و اخروی مستأصل شدین  ودعاهاتون به ثمر ننشسته آخرین وقطعی ترین راه رسیدن به حاجت،  چله زیارت عاشورا امام حسین علیه السلام با نماز هدیه ونماز زیارت و دعا و صدقه روزانه به مدت ۴۰روز به سبک آیت الله حق شناس است و این چله قطعا حاجت میده و این چله قابل نیابت هست اگه نائب خواستین  در خدمتم بنده کارشناس دین و مسائل شریعتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه ای نداره ، بلکه یکم هم از طرف حوزه کمک هزینه تحصیل دریافت میکنید، بدون کنکور میتوانید ثبت نام ...

بدون کنکور نیس نه اقایونش نه خانومها اتفاقا گزینش سختی داره 

هم کتبی هم شفاهی هم مصاحبه وهم تحقیقات میکنن

شهریه هم فقط به اقایون میدن که فقط خرج کتاباشون میشه اگه کتبهای جانبی هم اساتید معرفی کنن هزینه کتابها هم در نمیاد... 

به خانمها همونم نمیدن

اما شهریه ندارن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
هزینه ای نداره ، بلکه یکم هم از طرف حوزه کمک هزینه تحصیل دریافت میکنید، بدون کنکور میتوانید ثبت نام ...

کمک هزینه نداره بنظرم.من تازه اسم نوشتم اگر قبولم کنن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من خودم شرکت نکردم اما پیگیر بودم متاسفانه امسال یه تغییر کلی دادند البته الان دیگه نمیشه ثبت نام ...

شما حوزه کدوم شهر رو میگید؟ من چندتا شهر رو در جریانم همه ازمون دارن ازمونای سختیم دارن

یکی از دوستای من سه سال پشت کنکورش موند اخرشم بی خیال شد، 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بدون کنکور نیس نه اقایونش نه خانومها اتفاقا گزینش سختی داره  هم کتبی هم شفاهی هم مصاحبه وهم تح ...

والا تو شهر ما که بنر زدن بدون کنکور میگیره حالا شاید چون شهر کوچیک هست، به حاله و دختر عمه های من که میدادن دیگه بقیه رو نمیدونم

مرسی دوستای خوبم ک جواب میدین🤩🤗

دروس دینی خوندن برا خانما بادو روش امکان تحصیل داره

اول : رفتن ب حوزه های علمیه ک دو صورت تمام وقت و پاره وقت داره و ثبت نام و آزمونش تابستانه ، ک گذشت...

دوم: رفتن ب جامعه الزهرا در قم یا بطور مجازی تحصیل در اون که ثبت نامش فکرکنم اواخر پاییز و زمستونه.

ثبت نام میکنید، بعدم امتحان، بعدم مصاحبه ک من طی کردم اینارو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
والا تو شهر ما که بند زدن بدون کنکور میگیره حالا شاید چون شهر کوچیک هست، به حاله و دختر عمه های من ک ...

اها شاید مناطق مختلف فرق داره چون من شیراز و قم و شهرای اینجوری رو درجریانم نمیدادن. 

شما حوزه کدوم شهر رو میگید؟ من چندتا شهر رو در جریانم همه ازمون دارن ازمونای سختیم دارن یکی از دوست ...

من سال ۱۳۹۶ تهران خودم پیگیر بودم وارد شدم بدون آزمون بود ثبت نام کردم مدارک رو ارسال کردم اما برای مصاحبه نرفتم چون فهمیدم همزمان با دانشگاه نمیتونم برم سال ۱۳۹۷ هم باز خواستم برم زد و ارشد قبول شدم حتی گفتم تداخل نداره دانشگاه اما اجازه ندادن

تا اینکه امسال خواستم برم دیدم آزمون گذاشته 

کلا ثبت نام نکردم

دلم میخواد برم اما دلم نمیخواد چادری بشم 

بگو آزمون ورودی کی هست همین بهت توضیح میدن

حوزه گذشت تابستون بود

جامعه الزهرا نیمه دوم ساله

من سال ۱۳۹۶ تهران خودم پیگیر بودم وارد شدم بدون آزمون بود ثبت نام کردم مدارک رو ارسال کردم اما برای ...

طرح حوزه دانشجویی برداشته شده؟