2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

244 بازدید | 21 پست

سلام من دو هفتست زایمان کردم سزارین 

نمیدونم کی میشه ب روال قبل برگردم هم اینکه منو همسرم تو بارداری رابطه نداشتیم انگاری دور شدیم از هم سرد شدیم انگار فقط بچشو دوست داره حال منو نمیپرسه یه سوال دیگه من قبلا اپیلیدی میزدم لاک و آرایش الان مومویی شدم چون تو بارداری ژیلت میزدم الانم وقت نمیکنم دوست دارم مثل اون وقتا ب خودم برسم ولی حتی خوابم ندارم خونه بابامم فعلا ولی همه ی کارای بچمو خودم میکنم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

پ.ن:شوهرم تو بارداری اذیتم کرد بخاطر مادرش ولی الان خیلی بچمونو دوست داره و فکر میکنم فهمیده ذات مادرشو چون قبلا بخاطرش و بخاطر خواهراش بام دعوا میکرد الان خواهرشوهرم استوری گذاشته بود عکس بچم ب یه اسم دیگه منم بش پیام دادم بچمو ب اسم دیگه صدا نزنید اینو منو باباش انتخاب کردیم مرسی اونم گفت برام مهم نیست تو و باباش چی انتخاب کردین ما ... صدا میزنیم  مامانم اوکی میکنه منم بلوکش کردم و ب شوهرم گفتم گفت خودم برخورد میکنم البته قبلش بهشون گفته. بود ولی گویا اهمیت ندادن بعدشم مامانش زنگ زد ب من گفت با دخترا بحث نکن پسرت مبارکت باشه بعدم قط کرد من فقط فرصت کردم بش بگم اوکی جلوی خانوتدم لو ندادم شوهرمم از اون روز خونشون نرفته تنهاست ب منم میگه بمون خونه بابات فعلا تا بچه دو هوا نشه چون شهرستانم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چ خانواده خل وضعییی داره شوهرت

جات بودم اصلاااا محل نمیزاشتم 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

عزيزم مثل اونروزا ديگه هيچيييييي نميشه

من پسرم داره ٩ ماهش ميشه تازه يكمممم وقت ميكنم به لاك زدن و اينا

بقيه مارا فك كنم سه سالشون بشه به بعد

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

چه خواهر شوهرت پر روئه اه

برا ما هم اسم انتخاب کردن از جلوی خودشون،

ولی شوهرم اصلا اهمیت نداده

من فردا سزارینمه

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
مثل من.من الان فقط وقت میکنم یه لاک به پاهام بزنم.شوهرمم که هر شب....

تازه هي انگار بدتر ميشن بچه ها الان كه فقط ميخاد تو بغل من باشه جاي خابشم كه فعلا كنار ماست😓

وسط عمليات هم همش زرت بيدار ميشه😢

دست رو دلم نزار خاهر

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
چه خواهر شوهرت پر روئه اه برا ما هم اسم انتخاب کردن از جلوی خودشون، ولی شوهرم اصلا اهمیت نداده من ...

منم شوهرم ب اسمی ک انتخاب کردیم شناسنامه گرفته ولی اینا از رو نمیرن ب اسم خودشون صدا میزنن

پسرم همه دنیام 😘💋💕