2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله زودی مامان بشی

انشاالله یک حسی دارم موندم کی مامان بشم ..پریودی منظم دارم چاقم نیستم یک بار مجردی سونو دادم نوشت فولیکول ۶متعدد موجود حالا ک متاهل شدم دکتر گفت ب اینا توجه نکن اقدام کن

بچه های نی نی سایت نوشتن نباید عجله کنم واینکه انتظار داشته باشم ماه اول باردار بشم

منم خیلی دلم میخاد اقدام کنم واسه بارداری و همون بار اول حامله بشم اگه خدا بخواد با همون بار اول هم میشه حامله شد

منم خیلی دلم میخاد اقدام کنم واسه بارداری و همون بار اول حامله بشم اگه خدا بخواد با همون بار اول هم ...

توکل ب خدا من راضی نمیشدم یکسال ازدواج کردم۳۰سالمه یهو راضی شدم الانم دوست ندارم منتظر بنونم

توکل ب خدا من راضی نمیشدم یکسال ازدواج کردم۳۰سالمه یهو راضی شدم الانم دوست ندارم منتظر بنونم

ان شاالله که به زودی بیای و خبر بارداریت رو تایپک بزنی حس میکنم مادر شدن واقعا یه حس خیلی خوبیه

ان شاالله که به زودی بیای و خبر بارداریت رو تایپک بزنی حس میکنم مادر شدن واقعا یه حس خیلی خوبیه

خدا کنه اره عزیزم انشالله روزی خودت چرا اقدام نمیکنی؟

من سر کار میرفتم البته کارم اولا سنگین بود حسابداری االان استفا دادم فقط خصوصی تدریس میکنم اونم بعضی روزها هی گفتم زود بعد شوهرم گفت شاید حالا سریع باردار نشی بعد سنت بره بالا پشیمون میشی منم این ماه اقدامم

من خیلی زیاد عاشق دوقلو هستم ارث هم داریم به خاطر وضعیت مالی نمیتونم میگم بزارم وضع مالی که بهتر شد ...

عزیزم منم خانوادم میگن فقط دوقلو بیار ما ارث نداریم اخه مامان نوه زیاد داره ولی ازم دورن میگن تنوع بشه.والا ما هم خونه نداریم اگه منتظر خونه ای منتظر نمون هر چی بره جلو سخت گیر تر میشی من خودم مخالف سخت بودم ولی دیدم خیلیا ندارن ولی بچه های دسته گل دارن

من خیلی زیاد عاشق دوقلو هستم ارث هم داریم به خاطر وضعیت مالی نمیتونم میگم بزارم وضع مالی که بهتر شد ...

سن ادم بره بالا بی حوصلگی هست اصلا خدا نکرده شاید یک سال یا بیشتر باید منتظر موند بعد از یک طرف دیر اقدام کن ادم از یک طرف دیر بشه دیگه ادم حوصله نداره

عزیزم منم خانوادم میگن فقط دوقلو بیار ما ارث نداریم اخه مامان نوه زیاد داره ولی ازم دورن میگن تنوع ب ...

خونه که فکر نکنم اصلا بتونیم بخریم کلی قسط داریم حقوقمون هم کم میاد اگه پولدار بودم خیلی زود میزاشتم حامله بشم 

2790
2778
2791
2779
2792