2777
2789
من برات دعا میکنم باردار بشی یه نی نی خوشگل گیرت بیاد

اصلا ادم فکرم بخاد بکنه مثلا با یکسال دیرتر تو جامعه چه اتفاقی میخاد بیوفته پس بهتر ک زودتر بچه بیاد

سن ادم بره بالا بی حوصلگی هست اصلا خدا نکرده شاید یک سال یا بیشتر باید منتظر موند بعد از یک طرف دیر ...

منم ۲۹ سالمه خیلی دلم نی نی میخواد ولی شوهرم میگه فعلا نه بچه خرج داره ما از عهدش بر نمیایم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خونه که فکر نکنم اصلا بتونیم بخریم کلی قسط داریم حقوقمون هم کم میاد اگه پولدار بودم خیلی زود میزاشتم ...

خدا بزرگه عزیزم خواهر من شوهرش بیکار بود شاید باورت نشه باردار شد بچه دومش خدا کمک کرد الان کار داره سه ماه دیگه هم میرن خونه خودشون یکم قناعت کنی میشه

منم ۲۹ سالمه خیلی دلم نی نی میخواد ولی شوهرم میگه فعلا نه بچه خرج داره ما از عهدش بر نمیایم

من رفتم دکتر گفت سنت ۳۰هستی وقتشه نزار دیر بشه البته ۲۹بودم گفت مثل شما گفت وقتشه ک من تازه ازدواج کرده بودم گفت حالا ضایع اول عروسی یکم بچرخم دوتایی الان افتادم ب فکر اقدام زودتر دست ب کار شو

خدا بزرگه عزیزم خواهر من شوهرش بیکار بود شاید باورت نشه باردار شد بچه دومش خدا کمک کرد الان کار داره ...

باورت میشه هرشب با فکر نی نی دار شدن میخوابم همش تو سایتا هستم در مورد حاملگی میخونم همش دلم میخاد زودی اقدام کنم نذر کردم مشکل گشا بدم اگه دوقلو حامله بشم به شوهرم گفتم تا عید میخام اقدام کنم ولی بازم دو دلم 

داداش خودم کار درست نداشت یک دختر گل بهش خدا داد بچه خودش قدمش خیر روزیش میاد اصلا زود گذشت الان ماشاالله یکسالشه کلی لباسای خوشگلم واسش میخرن

باورت میشه هرشب با فکر نی نی دار شدن میخوابم همش تو سایتا هستم در مورد حاملگی میخونم همش دلم میخاد ز ...

اقدام کن دو دلی نکن منم همین الان دو دلم ب خاطر اینکه تنهام نه خانواده خودم هست پیشم نه شوهرم ولی پشیمانی بدتر از ۳۰ ب بعد قدرت باروری کاهش پیدا میکنه

باورت میشه هرشب با فکر نی نی دار شدن میخوابم همش تو سایتا هستم در مورد حاملگی میخونم همش دلم میخاد ز ...

حالا دوقلو یکم پر خرج تر خدا هر چی خودش خاست بهت بده سالم..من فقط از انتظار بدم میاد و استرسی نشم

حالا دوقلو یکم پر خرج تر خدا هر چی خودش خاست بهت بده سالم..من فقط از انتظار بدم میاد و استرسی نشم

چون اون سونو یادم میاد ولی دکترم گفتم پریودی منظم دارم گفت سونو ها همه الکی بعش دقت نکن برو اقدامت بکن با نی نی بیا مطب فقط یک کوچولو موی زاید در چند ۱۰عدد چونم در میاد ولی چاق هم نیستم

اول باید برم زیر نظر یه دکتر خوب خیلی دلم میخاد یه حاملگی صحیح و خوب داشته باشم 

اره گلم منم رفتم ۳ماه قرص فولیک اسید خوردم ازمایش دادم همه چیز اوکی بود سونو فقط ندادم گفت نیاز نیست

ان شاالله که به زودی مامان شی عزیزم به خدا توکل کن

توکل به خدا مرسی گلم اگه سر کار نمیری زودتر از عید دست بکار شو مشخص نیست ک ادم کی باردار بشه الان تو همین سایت یکی گفته یکسال .یکسال و نیم .شیش ماه.چهار ماه کلا ممکن زمان بر باشه

توکل به خدا مرسی گلم اگه سر کار نمیری زودتر از عید دست بکار شو مشخص نیست ک ادم کی باردار بشه الان تو ...

منم اقدام کردم ببینم چی میشه امید ب خدا.موندم خدا خاست باردار شدم تنها چطور کارم انجام بدم تدریس میکنم