2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سفرمو زهر کرد

643 بازدید | 38 پست

بچه ها یه سوال، ما اومدیم مشهد فقط مادر من و مادر همسرم باهامون اومدن...

رفتیم بازار خرید کنین، همسرم و مادرش رفتن یه مغازه ای مانتو بخره مادرشوهرم، منم نشسته بودم تو سالن چون کمرم خیلی درد میکرد...

بعد مامانم خودش رفت یه مغازه دیگه مانتو ببینه به من گفت پشندیدم صدات میکنم نظر بده...

مامانم پسندید صدام زد برم نظر بدم رفتم داخل مغازه بعدش شوهرم اومد داخل مغازه عصبانی شد که چرا بچه بازی درمیاری چرا نیومدی به مامانم نظر بدی؟ منم گفتم خب صدام میکردین دیدی که کمرم درد میکرد نشسته بودم...

رفتم بیرون دیدم مادرشوهرم چه قیافه ای برام گرفته حتی وقتی مامانم پرسید مانتو خریدی هم جوابشو نداد منم عصبی شدم و قهر کردم حالا شوهرم هم طرفدار مادرش,شده واقعا من نمیدونم چه کار اشتباهی کردم؟

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

بیخیال 

بهتر

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه شوهرا امروز دیوانه شدن 😑😑😑

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

تقصير شما نيست...

ولي من كلا يه اخلاق گندي دارم به هيچ كس نه نميتونم بگم حتي اگر در حال مردن باشم به خصوص مادرشوهرم كه ميدونم خيلي حساسه و كلا براي خريد كردناش رو من حساب ميكنه

چرا با ماماناتون رفتید😳 درک نمیکنم اینجور مسافرت ها رو دوتایی برید که مشکلی پیش نیاد

عزیزم من اول ازدواجمون نذر کرده بودم جفت مادر ها رو ببرم واقعا نمیدونم تقصیرم چی بود؟ اشتباهم چی بود؟

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

محلش نذار بابا، ولی بهش بگو مامانم قبل از رفتن بهم گفت وقتی پسندیدم صدات می‌کنم نظر بده، شما هم اگه صدام می‌کردین حتماً میومدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...