2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سفرمو زهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 38 پست
منتظر تاپیک های خون و خون ریزی ات خواهیم بود😂😂😂 چک اول هزار تومن😁😁😁

🤣🤣🤣 محتاجم به دعاتون 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانمم گیر داده برو ازش معذرت بخوا... آخه مگه چیکار کردم؟ بد کردم آوردمش مسافرت اونم با پول خودم؟

حالا اشكال نداره شما بزرگواري كن و بهش بگو عمدي تو كار نبوده و ختم به خيرش كن تا ادامه سفر اعصابت خورد نباشه

خداییش حوصله داریا  با ماامنت اینا برو عشقو حال کن دیگ مادرشوهر چ صیغه یه😤😤😒😒

بابا پیرن، بدون ما سخته براشون جایی برن، گناه دارن 🥴🥴

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شما هم اونجا میگفتی تو چرا نیومدی برای مامان من نظر بدی    و مارو ول کردی رفتی.

اینو راست میگه خداییی .همیشه باید دست پیش رو بگیری که پس نیافتی

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

حالا که به توضیحت توجه نکرد، شمام بی تفاوت و عادی باش، به قول دوستمون قهر و بی‌محلی نکن که بهتون بد بگذره

چه مادرشوهر لوس و چه شوهر بچه ننه ای

نه هیچ تقصیر تو نبود

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

میگفتی آخه مامان منم نظر دامادشو میخواست رفتی پیش ننت من گله کنم؟ 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)