امروز دومین سال سالگردمونه ولی شوهرم هیچ کاری برام نکرده ، الانم زنگ زد که دیر میاد خونه گفتم حداقل سالگردمونه زود میومدی گفتم تا ۱۰ میام ، ولی اصلا براس مهم نبست سالگردمونه ، من تو فکر بودم برم غذا درست کنم کیک بگیرم ولی انقدر سرد برخورد کرد دلسرذ شدم زنگ زدم گفتم نه مرغ داریم نه گوشت چیزی نداریم غذا درست کنم از روی اجبار گفت از بیرون غذا میگبرم خیلی ازش ناراحت شدم میگم چرا زود نمیای میگه مگه اخلاق داری زود بیام! اولین سالیه که بچه دار داریم میشیم بچه اش تو دلمه به جای اینکه یه برنامه برای من بچینه رفت بیرون شهر با شوهر خواهرش برای کاری که اصلا انجامش امروز واجب نبوذ وبیخودی داره میره جایی که میره میتونست منو ببره ولی حتی تعارفمم نکرد منو ببره خیلی ازش دلخوز شدم تو فکر هزار و یه برنامخ برای شب بودم ولی با رفتارش سردم کرد اومدم دراز کشیدم
ما توی این ۵ سال هیچ وقت ازین سالگرد و اینا نداشتیم زیاد حساس نشو واسه اقایون همچین چیزایی خیلی بی ...
نمیدونم والا صبح که یه کلیپ قشنک درست کردم اینستا گذاشتم ، بعدم تو فکر کیک و ابنا بودم ولی تلفنی انقذر سرد برخورد کرد ناراحت شدم ، من اصلا انتظار کادو گرون و اینا ندارم چون میدونم الان وضع مالبش خوب نیست ولی همین که زود میومد خونه و یه شاخه گل مبگرفت یه دنیا ارزش داشت نه اینکه انقدر سرد برخورد کنه