2789
عنوان

شهر مراغه

8040 بازدید | 18 پست

سلام من دانشگاه سراسری مراغه قبول شدم 

میخواستم درمورد شهر مراغه بدونم 

آداب و رسومشون چجوریه ؟

اخلاقشون خوبه؟  دانشجویان تمام ترک زبانن؟

شهرش امنیت داره ؟

یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊

تحقیقات محلیه؟  

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

توی دانشگاه دوستم از مراغه بود...شهر مذهبی هست...فارس زبان هم زیاد نیست اونجا. ..کسی فارسی صحبت نمیکنه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخی مراغه قبول شدی.

عزیزم اصلا نگرون نباش.مراغه ای ها تعصب ندارن و اتفاقا وقتی میبینن کسی فارسه ذوق زده میشن و حمایت میکنن.کلا مهمون حواز و غریب پسندن.

شهر باحالیه.توش بهت خوش میگذره.فقط یه نصیحت خواهرانه به هیچ عنوان اونجا ازدواج نکن دم به تله نده.اونجا زنان فوق العادا ای داره کلی مرداشون یکم مردسالارن و کلا مواظب باش اونجا عاشق نشی.والا برای تحصیل عااااالیه.

من خودم اونجا دانشجو هستم 

آداب و رسومش مثل بقیه شهر های ایرانه فرقی نداره بالاخره همه ما ایرانیمم

مراغهاز شهرای آذربایجانه پس طبیعتا زبانشم ترکیه ولی خب فارسیم بلدن دیگه مشکلی از لحاظ زبان نیست

ترکا مهمون نوازن اهالی مراغه هم یه ذره غریبه پرستن اگه باهاشون فارسی صحبت کنی واست هر کاری میکنن

دانشگاه از لحاظ علمی هم خیلی خیلی خوبه

به نظر من دانشگاه خوبیه

من خودم اونجا دانشجو هستم  آداب و رسومش مثل بقیه شهر های ایرانه فرقی نداره بالاخره همه ما ایرا ...

میشه بگید بهترین جا برای زندگی تو مراغه کجاست؟هم از لحاظ سطح فرهنگ چون دوتا بجه کوچیک دارم،هم از لحاظ دسترسی به همه چی

من خودم مراغه زندگی میکنم آداب و رسوم خاصی نداره مردمش هم مثل بقیه جا های ایرانن 

امنیتش هم خوبه البته بستگی به جایی که زندگی میکنید داره مذهبی بودن مردم شهر رو هم تایید نمی‌کنم و چون ترک زبانن خیلی فارسی حرف نمیزنن ولی ۹۰ درصد مردم اگه بخوان فارسی هم حرف میزنن اون ۱۰ درصد هم بیشتر افراد پیر هستن 

میشه بگید بهترین جا برای زندگی تو مراغه کجاست؟هم از لحاظ سطح فرهنگ چون دوتا بجه کوچیک دارم،هم از لحا ...

جاهای خوب که زیاد داره مثلا ما تو محله ساسان زندگی میکنیم محله ی خیلی خوبی هست ساکت و آروم حالا محله هایی مثل گل شهر و دارایی و اینا هم خوبه