2777
2789
عنوان

جراح بینی

507 بازدید | 29 پست

اگه جراح بینی خیلی خووووب تو تهران میشناسید که فانتزی عمل میکنه بهم معرفی کنید ممنون میشم 

اگرم نمونه کار دارید ازش برام‌بفرستید ممنون♥️

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

دکتر اکبر اعتمادی عالیه

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطبش کجاس هزینشو میدونی تقریبا

نه والا نمیدونم هزینه هاشونو

ایشون متخصص انواع جراحی های بینی هستن آمار بیشترین رضایت مشتری رو هم دارن

آدرس کلینیک : فلکه ۲ صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بلوار اباذر پایین تر از پردیس زندگی

شماره تماس : 09934620340

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
مرسی♥️

خواهش میکنم گلی ..موفق باشی

من جراحی زیبایی بینی خودمو پیش دکتر نسرین راستا انجام دادم. مطبش تو سعادت آباده. مدت هاست داره عمل می کنه و از خارج از کشور هم مراجعه کننده داره. من میخواستم نیمه فانتزی بشه خیلی راضیم واقعا الان دو سال می گذره از عملم.

میتونید اول یه مشاوره خوب بگیرید اصلا هم نیازی نیست که حتما و حتما تهران باشه که میتونید از طریق سامانه مشاوره انلاین ازشون نوبت بگیرید و مشاوره بشید در مورد عمل بینی هر شمکلی داشتید راهنمایی تون می کنه. من خودم با دکترفرزادفرد مشاوره گرفتم برای جراحی بینی م کلی هم کمکم کردند.

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-فرزاد-فرد از این طریق میتونید خیلی سریع و راحت نوبت بگیرید و باهاشون در ارتباط باشید