2777
2789

عزیزم وقتی خودمو میذارم به جات خیلی ناراحت میشم 

یه مدت بیخیالشون شو بذار شوهرت فکر کنه که از سرت افتاده ولی زیر زیرکی حواست بهش باشه تا یه مدرکی ازش پیدا کنی مثلا تعقیبش کن یا رو گوشیش برنامه ضبط مکالمه بریز جوری که نفهمه

نمیدونم رابطه شون تا چه حده ولی امیدوارم که قبل از آبرو ریزی سرشون به سنگ بخوره تموم کنن این کارارو

نمیدونم واقعا از آبرو ریزی نمیترسن 

خوش اومدی به زندگیمون ،بمونی برامون❤👶❤
عزیزم وقتی خودمو میذارم به جات خیلی ناراحت میشم  یه مدت بیخیالشون شو بذار شوهرت فکر کنه که از ...

راست میگن این دوستمون ی یک ماهی ولشون کن اصلا درموردش حرف هم نزن بعد یهو حمله کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی من اینه که جرات درد ودل ندارم باشوهرم قشنگ زنداشم میفهمه ومیره میزاره کف دست طرف.چندبار اون اوایل از رو حماقت راجب اذیتای مادرشوهرم به زنداشم میگفتم بعدش که شوهرم میومد خونه دعوا به یه بهونه ای درست میکرد میگرفت میزد منو.الان دیگه پیش شوهرم راجب هیچکی نظر نمیدم .حرفای عادی میزنم غمامو میریزم تو دلم .وقتی بقیه زن وشوهرارو رو میبینم عین رفیقن خیلی حسرت میخورم. شرایط طلاق رو ندارم .بعد بخودم میگم بلاخره دستشون به بدترین شکل ممکن رو میشه.همش سرخودمو با کار خونه واینستا واینچیزا گرم میکنم

عزیززززدلم واقعا میفهمم چ حسی داری وچی میکشی خیلی این مسایل زیاد شده .انشالله که خدا کمکموت کنه فقط

ان شاالله من بچه کوچیک دارم خیلی سخته شماچی بچه داری یانه؟

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
عزیزم وقتی خودمو میذارم به جات خیلی ناراحت میشم  یه مدت بیخیالشون شو بذار شوهرت فکر کنه که از ...

نه چیزی نمیگم زیاد فقط وقتی یه رفتار خیلی تابلویی چیزی بشه .الان چندساله گرفتار این موضوعم چند ماهی یه بار یچیزی بگم.گوشی شوهرم رمز داره بعد برنامه ضبط مکالمه رو بریزم تو گوشیش یعنی متوجه نمیشه ؟خیلی زرنگ وباهوشه تو گوشی واینجور چیزا

بدبختی من اینه که جرات درد ودل ندارم باشوهرم قشنگ زنداشم میفهمه ومیره میزاره کف دست طرف.چندبار اون ا ...

مثل من بعضی شبا اینقدر ازبی محلیا وسردی هاش دلم میگیره که کف پتو‌گریه میکنم بااینحال که‌یک‌خورده صدامم‌میاد ولی حاضر نیست بگه‌چته میخوابه هروقت نزدیکی میخواد میادبغلم‌میکنه منم خیلی حسرت زندگی جاری هامو‌میخورم اونااینقدر خوشبختن شوهراشون به حرفشونن

ان شاالله من بچه کوچیک دارم خیلی سخته شماچی بچه داری یانه؟

ن من ندارم امسال باردار بودم .شوهرم ومادرش اینقدر اذیتم کردن.مادرش زنگ میزد دعوا که چرا خوابی مگه ما باروار نبودیم گرفتی خوابیدی.شوهرمم مرتب بحث میکرد بام.یروز گیر داد بم اینقدر بش میگفتم حالم خوب نیسن باور نمیکرد تا قابلمه برنج رو بلند کردم شبش افتادم به خوندیزی بعد چند روز سقط شد

مثل من بعضی شبا اینقدر ازبی محلیا وسردی هاش دلم میگیره که کف پتو‌گریه میکنم بااینحال که‌یک‌خورده صدا ...

عزیزززدلم مال منم همینجوره .نمیدونم چرا شانس ما اینجوره .راه های مختلف رو امتحان کردم که شاید جذبم بشه اما فایده ای نداشت 

عزیزززدلم مال منم همینجوره .نمیدونم چرا شانس ما اینجوره .راه های مختلف رو امتحان کردم که شاید جذبم ب ...

منم همینطور تیپ میزنم آرایش میکنم باهاش خوب حرف میزنم ولی اصلا انگارنمیبینه دیگه نمیدونم چیکارکنم مشکل من خیانت نیست تو همه چی بی مهره چندروزه قبل بهم میگه اگه تو مریض بشی خواهرمم همینطور اول خواهرم میبرم بعد تو اولویت باخواهرمه وخانوادمه 

ن من ندارم امسال باردار بودم .شوهرم ومادرش اینقدر اذیتم کردن.مادرش زنگ میزد دعوا که چرا خوابی مگه ما ...

خداخیرشون نده اصلا ازخدا نمیترسن

عزیززززم برا منم همینه

عزیزم کاش ی مدرک درست حسابی پیدامیکردی

نمیتونی ازگوشی شوهرت پیام بدی مثلا سلام تابفهمی زن داداشت چجور پیامی پس میده

عزیزم کاش ی مدرک درست حسابی پیدامیکردی نمیتونی ازگوشی شوهرت پیام بدی مثلا سلام تابفهمی زن داداشت چج ...

اینقدر زرنگن اینا.هرکدومشون دوتا خط دارن.نمیدونم با کدوم خط پیام میدن حتما رمزی چیزی هم میزارن برا پبام دادن بهم.چون میدونن من زومم روشون

اینقدر زرنگن اینا.هرکدومشون دوتا خط دارن.نمیدونم با کدوم خط پیام میدن حتما رمزی چیزی هم میزارن برا پ ...

اصلاازتوفکرت بیرون نمیام بخدا درکت میکنم خیلی سخته چون واسه خودمم اتفاق افتاده

اصلاازتوفکرت بیرون نمیام بخدا درکت میکنم خیلی سخته چون واسه خودمم اتفاق افتاده

خیلی ماهی عزیزم مرسی بابت همدردی.واقعا سخته همه چیو بدونی بفهمی حس کنی ولی بلاتکلیفی