بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
سالهاس میدونم با زن برادرم ارتباط داره تلفنیش وپیامیشو رو مطمئنم .وقتی نامزد کردم از روی حماقت یه گروه تو واتساپ تشکیل دادم تو اون گروه زنداشم ونامزدم ودوتابرادرمو گذاشتم.وقتیکه عقد کردم
من از مجردی با این زنداشم جور بودم همه رازامو بش میگفتم غافل ازاینکه نشناختم جنسشو.فکر میکردم مثل خواهرمه.خلاصه عقد کردم یه شب که شوهرم اومو خونه بابام اینا دیدم تو واتساپ داره به زنداشم پیام میده جوک واینا چیزی نگفتم گفتم شاید درحد جوک وایناس.اونموقع یه بازی بود کلش آف کلنز یه بار که خونمون بودن جفتشون شوهرم گذاشتش تو گروه کلش.بعد گفتم خب چیز حادی نیست.تا اینکه کم کم رفتارهای مشکوک ازشون دیدم به شوهرم گوشزد کردم بعد گفت نبابا
یه بارم قرار بود فرداصبحش بریم شهرستان اطراف تفریح با مامانم وهمین داداشم وزنش.بعد داداشم خونه نبودش شبکار بود.بعد خونه داشم با خونه مامانم اینا ۸کوچه فاصله اس.بعدش شوهرم داشت از سرکار میومد خونه مادرم اینا بهش گفتم داری میای سر راهت زنداشمو بیار به اونم گفتم.بعد بم پیام داد شوهرم که الان در خونشونم منم تایم گرفت نیسماعتی یا چهل دقیقه ای طول کشید تا اومدن.منم زنگ زدم به شوهرم ج نداد به زنداشم ج نداد پنج دقیقه بعد اومدن شوهرم قبل رسبدن زنگ زد پمپ بنزین بودیم.زنداشم رفت تو اتاق بعد گفت عه زنگ زدی نشنیدم گفتم سایلنت بود گفت نه.شوهرم گفت که اره گفتم فردا نریم پمپ بنزین علاف شیم بنزین زدم
همه ی رابطه هایی ک منجر ب خیانت میشه همشون از ی پیامک سلام و احوالپرسی شروع میشه.خواهر من وقتی ازدواج کرد ک شوهرش بهش میگفت من خیلی زن داداشمو دوس دارم مثلا ب خواهر من تو دوران عقد پیام نمیداد ب اون پیام میداد وقتی میرفتن جایی اون همش پیش زن داداشش بود تا جایی ک ب خواعرم میگفت من اونو بیشتر از تو دوست دارم .انقدر خواهرم غصه میخورد تا جایی ک دعواشون میشد دیگه انقد خواهرم با شوهرش بحث کرد تا خدا رو شکر دیگه اون رابطه رو ندارن الان بیشتر دیگه در حد عروس و برادر شوهرن.خو آدم نباید اینجوری کنه نباید با ی پسر مجرد هر چند مال خودشون باشه هر چند فقط ی رابطه ی عاطفی باشه ولی ب همسر آینده ی طرف ظلم میشه