2777
2789
عنوان

دختر خاله وقیح 👒

338 بازدید | 9 پست

سلام بچها

فوری میرم سر اصل مطلب ازتون میخام بگید من چ رفتاری بااین بچه کنم درسته 

ی دختر دایی دارم ک ۵ سال ازم کوچکتره همه میدونن ک این چقدر بی ادبه و دو به هم زن بچه مدرسه ایه

کاملا ساکته اما واویلا خودش و تو مسایلی ک اصلا ب اون مربوط نیست دخالت میده 

ناگفته نماند ک تک بچه و لوسه و حتی پدر مادرشم از دستش عاصی شدن 

همیشه وقتی کنارشی باهات خوبه ولی تا چشمت و دور میبینه کلیییی برات حرف درمیاره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی رک گو خیییییییلی 

تصمیم گرفتم باهش حرف نزنم ی دعوایی انداخت ک نگم براتون ب من میگف بابام و میخام بیارم سرت من ۲۰ سالمه.

واقعا نمیدونم چجور رفتار کنم باهاش حرف نزنم محل نکنم در هر صورت دعوا میافته

بالاخره دختر خاله یا دختر دایی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خیلی رک گو خیییییییلی  تصمیم گرفتم باهش حرف نزنم ی دعوایی انداخت ک نگم براتون ب من میگف بابام ...

فک کن همچین شخصی وجود نداره کلا تحویلش نگیر

دختر عمه منم همینجوره اما با دز پایینتر انقد بی محلی میکنیم بهش تا خودش ادم میشه و خوش رو میشه

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم