2777
2789
عنوان

بی مهری مادر

1912 بازدید | 35 پست

مادرم خیلی نسبت بهم بی مهر

یه هفته تمام بچه ام رو تنها گذاشتم رفتم بیمارستان باهاش حتی ازمشکر نکرد

به خاطر دلم خودم بود ولی توقع داشتم یه تشکر کنه

ده سال قبل وقتی همسرم فام گرفت بره امریکا بهش گفتم دلم برای مادرم تنگ میشه نرفتم 

درسته به خاطر دل خودم بود

نه ماهی که باردار بودم یه بار ازم‌نپرسید چی دوست داری برات بپزم 

یه بچه کوچک داره 

و به خاطر اینکه با بچه من نمی سازه منو آدم حساب نمی کنه

پارسال یه مشکل داشت رحمم رفتم عمل کردم حتی یه سوپ نیاورد واسم روز پنجم با مهمونا اومد دیدنم رفت حتی ظرفیت رو جا به جا نکرد

همه رو گذشتم اما این یکی برام خیلی زور داره دفعه اول هم نبوده این حرف زده جلو روی همه

که کسانی که مسکن نوه شیرین واسه اینه تو سن ما بچه کوچیک‌نداشتن

اگر داشتن نوه به چشمشون نمیومد

خیلی دلم شکست واسه بچه ام

واسه خودم 

حس بی کس بودن بهم دست داد

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بد  مادر من مادر من تو یاری و یاور من

اره واقعا دلم گرفت ازش 

خیلی دلم می سکته با این حرفش

همیشه هم تکرارش میکنه 

خیلی ظالمانه

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

خواهشا دیگه کسی نیاد از جانفشانیهای مادر خودش تو این تاپیک بگه

دوستم بی مهری مادر درد بدی هست ولی دائم به خودت بگو خانواده اصلی من شوهر و فرزندم هست و بقیه دراولویت بعدی هستند حتی مادر

مادرت معلم عربی نیست😑😑😑😑آخه  یه معلم عربی  داشتم وضعیت زندگیشو این مدلی بود.

دیگه باید به خودمون بگیم حتی از مادرامونم نباید توقع داشته باشیم.

باید نسبت بهش خنثی بشی تنها کاریه که آدما میتونن کمتر ناراحت شن.

مادر منم همین دقیقا هیچ کمکی تو حاملگی به من نکرد بعد زایمانم با اون بخیه ها خودم کارای خودمو میکردم در صورتیکه دو تامونم  تو تهران زندگی میکنیم همش من به مادرم زنگ میزنم حالشو میپرسم اگه یه سال هم زنگ نزنم اون زنگ نمیزنه اصلا بچه منو دوست نداره فقط بچه برادرمی دوست داره نه تولد بچمو تبریک میگه نه هیچی ،منم خیلی ازش دلگیرم😔😔😔

ببین پدرت باهاش چکارکرده که اینقدر بی مهرشده،هیچ مادری بی مهرنیست یه سری مشکلات مانع میشن

اتفاقا بابام خوبه با مامانمم 

مامانمم همیشه بین منافع خودش و من منافع خودشو انتخاب میکنه

منم بارداری سختی داشتم مادرم کمکم نکرد زایمان کردم روز اول اومد رفت همه کارهامو تنهایی کردم گاهی مادرشوهرم کمکم میکرد 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...