2777
2789
عنوان

بی مهری مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 35 پست

عزیزم فقط تو تنها اینجوری نیستی . خیلی ها اینجورین . اینم بدون لزوما هر کس اسم مادر بودن رو یدک میکشه حتما مهر و محبت مادری یا مادری کردن رو بلد نیست . بعضیا فقط به چشم تولید مثل نگاه میکنن . خوشحالم ازینکه خودت برای بچه ات اینطور نیستی. البته نمیشه مادرت رو هم قضاوت کرد شاید توی زندگیش چیزی اذیتش میکنه با افسردگی داره که این رفتارهارو نشون میده و حوصله نداره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادر منم همینطوره تازه صد درجه بدتر فقط بچه های داداشم براش مهمن نمیتونه موفقیت بچه های ما رو ببینه دیدگاهش اینه ک بچه های ما مال مردمن از پسرش مال خودشن بیچاره پسرم همسن بچه داداشمه اینقدر با بچه من لجه همش بهش گیر میده ثبت نام مدرسه پسرم ۵ میلیون شده چپ میره و راست میره تیکه میندازه و میگه حیف این ۵ میلیون نبود برا این بچه این بچه ۵ میلیون می ارزه تمام صحبتاش از بچه های داداشمه داداشم هم ۴ سال خونه مامانم نیومده ولی من زیاد برام مهم نیست و سعی میکنم پسرم پیشرفت کنه

مادربزرگ منم برا مادرم اینجوری بود ما اصلا مهرشو ندیدیم.اخرشم 7 سال افتاد تو لحاف و تشک عین 7 سالو مادرم ازش پرستاری کرد فلج شده بود گریه میکرد از ما و مادرم حلالیت میخواست .مادرم کارمند بود دوتا بچه 6 و 7 ساله تو خونه تنها میموندیم خدا میدونه چیا از سرمون گذشت خونش بغل خونمون بود یه سر بهمون نمیزد.الانم فوت کرده ما که حلال کردیم خدا هم ببخشه.

مادرم بخاطر همین قضیه کمبود محبت از جانب مادرش خیلی سعی میکنه ما و بچه هامون اون حسو تجربه نکنیم.عزیزم بالاخره مادرت میفهمه چه ظلمی بهت کرده امیدوارم فقط دیر نشه

چرا فکر میکنید همه مادرا فرشته هستند؟

دقیقا من مادرم به شدت از شوهرم متنفره و کینه داره از شوهر من انتظار داره ببره بگردونش و کلی کارای دیگه کنه هر وقت قبلنا یه مشکل با شوهرم داشتم خوشحال میشد و با هم خوبیم ناراحته

بازم خوبه شماها متاهلید .من مجرد هستم ورابطه ام بامادرم خوب نیست ولی مجبورم تحمل کنم.تا حرف میزنم می ...

الان شوهر جور کردن خوبه بهش بگو؟  کاری نداره با ارایش شوهر تور کردن. رفتار بعضی مادرا از دشمن بدتره

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
مادر منم همینطوره تازه صد درجه بدتر فقط بچه های داداشم براش مهمن نمیتونه موفقیت بچه های ما رو ببینه ...

بذار ببینم پسراشون میخوان چ گلی ب سرشون بزنن بخدا اینقدر کار کردم برای مادرم ک برادرم یک سومشم انجام نداده ولی همیشه اونو انتخاب میکنه 

دلم برا خودم و مادرم میسوزه ،مادر من اعتماد ب نفس نداره ،سیاست نداره ،دستپخت خوب نداره، سر و زبون نداره ،خانواده من همه فرهنگی و کارمندن ولی همش تو سرمون میکوبه میگه مگه تو کی هستی که مثلا با جاریت قهری اینقد این حرفا رو گفته که ما خودمون و آدم حساب نمیکنیم و با همه کس و نا کس زود دوست میشیم وقتی جاریم و میبینم که کل خانوادش داغونن ولی اعتماد به نفس داره و خودشو بالا میگیره و همه قبولش دارن دلم از مادرم خون میشه یه روز جلو مادر شوهرم چون مانتو کوتاه پوشیده بودم گفت بیشرف .بیحیا ۱۳ سال از اون روز میگدره ولی این حرفش و نمیتونم فراموش کنم

متاسفانه مادر منم مثل مادرهای شما هستن. بین منو خواهرم خیلی فرق میزاره. با اینکه مقصر تمام شکست های خواهرم خود خواهرم هست ولی همش طوری رفتار میکنه که مثلا گناه داره و از این حرفا. خواهرم بهش اصلا محل نمیده ولی مادرم از خداشه هر روز هفته پیشش باشه، در عوض من که از همه بچه هاش بهش نزدیکترم و تو روزایه سختش بیشترین کمک رو بهش کردم اصلا توجهی نداره. تازه خیلی رک و پوست کنده بهم میگه نیا خونم. با بچم بدترین رفتار رو داره. همیشه تا مشکلی داره منو شوهرم دنبالشیم، هیچکس دیگه کاریش نداره. دستم هیچوقت نمک نداشته و نداره. باعث شده که تو خانواده شوهرمم سبک بشم. ای خدا چی میشه گفت آخه؟

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

به اون زن دیگه مادر نگو

بکش بیرون ازش بابا

درسته درد داره

منم پدر ندارم(ملک عذاب دارم)

گذاشتمش کنار از ۱۶ سالگی حتا پدر هم نمیگم بهش

آدم حسابش نکن

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.