2777
2789
اهان الان متوحه شدم ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
بهترین و اصولی ترین روش کالری شماری وزن فعلی ضرب در ۲۰ شیر ده ها به اضافه ی ۲۰۰ کنن با ورزش هفته ...

روزی چند ساعت ورزش باشه اگه رقصم باشه حله یا حتما ورزش باشه

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منویکی کمک کنه😭😭سه ماه زاینان کردم دخترم درکنارشیرخودم شیرخشک میخوره ولی بیشترخشک میخوره قدم ...

خب شماهم با همین فرمول که این دوستمون گفت کالریتو حساب کن شروع کن دیگه ایشون میگه وزنتو ضربدر ۲۰ کنی چون شیر میدی ۲۰۰ تا بهش اضافه کنی

این نیز بگذرد...                                   
 منویکی کمک کنه😭😭سه ماه زاینان کردم دخترم درکنارشیرخودم شیرخشک میخوره ولی بیشترخشک میخوره قدم ...

البته شما چون شیر میدی بری متخصص تغذیه بهتره چون ممکنه اذیت بشی

این نیز بگذرد...                                   
کدوم دوست تاپیکوکامل نخوندم کدوم صفحه یه توصیح میدی

صفح ۹ آخرین پست گفته وزنت رو در ۲۰ ضرب کن یعنی شما ۸۰ هستی در ۲۰ ضرب کنی میشه ۱۶۰۰ بعد چون شیر میدی ۲۰۰ تا بهش اضافه کن میشه ۱۸۰۰ باید روزی ۱۸۰۰ تا بخوری تا هفته ای نیم کیلو کم کنی

این نیز بگذرد...                                   
صفح ۹ آخرین پست گفته وزنت رو در ۲۰ ضرب کن یعنی شما ۸۰ هستی در ۲۰ ضرب کنی میشه ۱۶۰۰ بعد چون شیر میدی ...

من هر چی حساب میکنم ببشتر از۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ نمیتونم بخورم 

یعنی اینحوری لاغر نمیشم،

خدایاشکرت
من هر چی حساب میکنم ببشتر از۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ نمیتونم بخورم  یعنی اینحوری لاغر نمیشم،

چرا لاغر میشی مشکلی نداره ولی سعی کن زیر ۱۰۰۰ نیاد دیگه دو روزم فست ببند ۵۰۰ تا بخور

این نیز بگذرد...                                   
یعنی دو روز تو هفته ام ۵۰۰ تا بخورم؟

آره اگه اولش برات مشکله میتونی تا ۸۰۰ تا بخوری تا بعدا کم کم عادت کنی این فست برا اینه که وزنت استپ نشه روزه هم میتونی بگیری تو روز فست اگه سختته

این نیز بگذرد...                                   
آره اگه اولش برات مشکله میتونی تا ۸۰۰ تا بخوری تا بعدا کم کم عادت کنی این فست برا اینه که وزنت استپ ...

امروز حوگیر شدم فک کنم سر هم۳۰۰ کالری نخوردم دارم میمیرم رو صبونم البته صبحونمو ساعت۳ خوردم با پنج تا ساقه طلایی و ۶ تا بادوم وسلام 

خدایاشکرت