2777
2789
ماه محرم شد و رقصم نمی تونیم بکنیم😢😢 

آره من قبل محرم روزی یک ساعت میرقصیدم خیلی خوب بود چون نمیتونم از خونه برم بیرون الان که نمیشه برقصم کلا بی تحرک شدم😟

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلقه زدن خوبه؟من ندارم حلقع اگه خوبه بخرم

ترو خدااااااا خندیدیاااااااا فقط اروم بخند

منم بلد نیستم 

چون میخام بازوم لاغرشه

میگیرمدستم

قر میدم 

قر قر قر

همزمانم با دستم حاقههههههه

ینی پهلو شکم بازو درگیرررر

نخند از تصور کردنم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
شما چند کیلویی میخوایی به چند برسی

منم سه روز میرم کیوکوشین 

همون سه روز تا نصف راه باشگاه یه دو ساعت پیاده میرم

بقیه روزام تو خونه حداقل نیم ساعت نرمش

خدایی دستم باز شه برم تی ار ایکس

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من ۸۳ هستم باید بشم ۶۷

تقریبا مث همیم....

منم۸۵

برسم۷۰

بیایم اینجا هر رووووووز بگیم

و روشامونو