بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره حرفتو قبول دارم منم انشاالله با اراده شروع میکنم ایندفعه تا به هدفم نرسم دست بردار نیستم💪
حتما میتونی به این فکر کن برای عید هرجا میری هکه میگن واای چقد،هیکلت عالی شده چجوری کم کردی اینقد این سوالات لذت بخشه برات که فکر میکنی خوش،هیکل ترین ادم دنیایی
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
اره حرفتو قبول دارم منم انشاالله با اراده شروع میکنم ایندفعه تا به هدفم نرسم دست بردار نیستم💪
من فقط لبلس عروسم تصورمه....فقططططططط لباس عروسم.
حاضرم هرکاری بکنم
دستم باز شه روزای فردم میرم تی ار ایکس
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
آره موافقم اینجا بهتره تاپیکو ذخیره کنیم بعد میایم گزارش میدیم من مشکل نت دارم فیل شکنم وصل نمیشه نم ...
من ت ل ندارم
منم میتونم هرروز بیام اینجا بگم....