2777
2789
ممنون دوستم لطف داری باید ببخشید مثل ی معتاد تا خودش،نخواد نمیتونه ترک کنه تا چقتی خودم ادم از هیکلش ...

اره حرفتو قبول دارم منم انشاالله با اراده شروع میکنم ایندفعه تا به هدفم نرسم دست بردار نیستم💪

این نیز بگذرد...                                   
اره حرفتو قبول دارم منم انشاالله با اراده شروع میکنم ایندفعه تا به هدفم نرسم دست بردار نیستم💪

هر وقت قبول کردی که چاقی بد اندامی میتونی اراده جمع گنی

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میتونی به این فکر کن برای عید هرجا میری هکه میگن واای چقد،هیکلت عالی شده چجوری کم کردی اینقد این سوالات لذت بخشه برات که فکر میکنی خوش،هیکل ترین ادم دنیایی

از عصر انگار کاکایو گرفتن پر دماغم....

الان رفتم دوتا بستنی شکلاتی خریدم:)

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
هر وقت قبول کردی که چاقی بد اندامی میتونی اراده جمع گنی

آره خیلی بده دیگه از خودم بدم میاد احساس میکنم وزنه به دست و پاهام بستن خیلی تنبل شدم😥😓

این نیز بگذرد...                                   

من فقط لبلس عروسم تصورمه....فقططططططط لباس عروسم.

حاضرم هرکاری بکنم

دستم باز شه روزای فردم میرم تی ار ایکس

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
همینجا ادامه بدیم از فردا هر کس هر چقدر کالری مصرف کرده و سورونده اعلام کنه

آره موافقم اینجا بهتره تاپیکو ذخیره کنیم بعد میایم گزارش میدیم من مشکل نت دارم فیل شکنم وصل نمیشه نمیتونم مرتب برم تل گرام

این نیز بگذرد...                                   
خخخخخ ارادت مثل خودمه

از صب هیچی نخوردم

غذا پختم

محمد زنگ زد

قلبم رفت براش

همه رو فرستاد برای اون

واسه مامانم برداشتم

مامان پنج اومد فقط باهاش۸ق برنج و نثصف گوجه خوردم

از صب چالش شکم رفتم

و ده دیقه طناب

و ده دیقه حلقه

و دوساعتم تمیزی خونه

آره موافقم اینجا بهتره تاپیکو ذخیره کنیم بعد میایم گزارش میدیم من مشکل نت دارم فیل شکنم وصل نمیشه نم ...

من ت ل ندارم

منم میتونم هرروز بیام اینجا بگم....