2777
2789

من علوم اجتماعی میخوام شرکت کنم...ثبت نامش کی هست؟

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا لایک کنید...اگه کسی جواب داد..بیام بخونم...ممنونم

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
بنظرتون برای شروع دیره؟🙄

اصلا ....چرا دیر باشه....به احتمال زیاد ازمون ابان ماه...خیلی وقت داری...

بنظرم امسال ازمون نیس چون ازقبل عید دارن میگن اصلاخبری نیس سالهای قبل معمولا اوایل تابستون ازمون می ...

سال نود و پنج....ابانماه برگزار شد..

وای من خیلی روش حساب کردم که.... کاش بشه..

همچنین من...از قبل عید دارم میخونم...ولی خیلی سخت برام...بچه هام کوچیکه...هر وقت وقتی باشه میخونم...نه همیشه