گوجه__فرنگی مدیر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 332 عنوان خانوما کسی رب گوجه خونگی نمی خواد | مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 115 پست سلام من رب میپزم میفروشم. به همه جا هم ارسال می کنم. کیلویی 20 هست ولی اگه تعداد بالا باشه تخفیف میدم.گوجه خودم می کارم کاملا تازه است و مرغوب. روی زغال هم می پزم. 1398/06/23 | 00:28 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاسفید عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5101 اینجا ۱۵۰۰۰ یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
اوجولات عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 17036 اينجا هم هزاره ، ما ب رب كارخونه ميگيم شل 😄 البته گوجه رو كارخونه ٨٥٠ ميخره ن عزیزم ۵۰۰هم ب زور میخرن برادرشوهرای من تو اسدآباد میفروشن کیلو ۵۰۰بهترین گوجه رو
نوشدارو عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1176 نه گفت دو روز گذاشتم مونده اگه سریع بپزی ربت گاز دار میشه.اره باید سر دبه ها خالی بلشه حتما واسه شما ... رب گازدار میشه یعنی چطور میشه. من امروز سر زمین گرفتم. همون لحظه چیدند. دو ساعت بعد له کردم و سریع گذاشتم برا پخت າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
atenajoon74 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 رب گازدار میشه یعنی چطور میشه. من امروز سر زمین گرفتم. همون لحظه چیدند. دو ساعت بعد له کردم و سریع گ ... مبگن میریزی تو شیشه بعدا که بری در شیشه رو باز کنی میری رو هوا .یا خودبه خودمیترکه معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
نوشدارو عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1176 مبگن میریزی تو شیشه بعدا که بری در شیشه رو باز کنی میری رو هوا .یا خودبه خودمیترکه جدی؟ ترکیدن موردی نداره فقط کپک نزنه າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
atenajoon74 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 جدی؟ ترکیدن موردی نداره فقط کپک نزنه اره فقط حواست باشه وقتی بعدا خواستی درشو باز کنی😆 معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
aramesh222 عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 1948 کجاش گرونه؟ طرفای ما که 25-30 میدن.واقعا زحمت رب درست کردن زیاده ما هم اگه تو عمل انجام شده قرار نمیگرفتیم میخریدیم.
نقرابي*4803 عضویت: 1395/02/31 تعداد پست: 5191 [QUOTE=104704509]نه شل نیست غلظتش مثل همین رب های کارخونه ای گوجه ربی کیلویی ۱۰۰۰[/QUOTعزیزم برااهواز ارسال داره؟قیمتش مناسبه
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64379 خرید گوجه؟ نه ربش رب گوجه درشت 20رب گوجه گیلاسی 25 ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مامان_پارسا١٣٩٦ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 2917 ن عزیزم ۵۰۰هم ب زور میخرن برادرشوهرای من تو اسدآباد میفروشن کیلو ۵۰۰بهترین گوجه رو ما خودمون الن داريم ب كارخونه ميفروشيم
rezish عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 46 سایت درباره کودک زیاده اما من یه سایت پیدا کردم که حتی 1 دونه ام تبلیغ نداره و تمام مطالبش رایگانهیه عالمه مطالب درباره کودک داخلش هست.حتما سر بزنینقصه صوتی کاملا رایگانمقالات تربیتی کارشناسی شدهقصه شبیه عالمه ویدیوی آموزشی کاملا رایگان...و کلی مطالب جذاب دیگه